Παραμένουν στον Ολυμπιακό Βόλου Π. Λογοδότης και Σ. Μπουντούρης

Ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στη National League 2

Για τη National League 2, μέχρι πρότινος γνωστή ως Γ’ Εθνική προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου, με τον προπονητή Γιώργο Κοσμάτο να έχει επαφές τόσο για μεταγραφικές προσθήκες όσο και για παραμονές παικτών, με τους Παναγιώτη Λογοδότη και Σίμο Μπουντούρη να συνεχίζουν στα ερυθρόλευκα.

«Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τους καλαθοσφαιριστές Παναγιώτη Λογοδότη και Σίμο Μπουντούρη για την περίοδο 2023-2024.

Ο Παναγιώτης Λογοδότης έχει γεννηθεί το 2002 και αγωνίζεται ως Guard-Forward. Ο Σίμος Μπουντούρης έχει γεννηθεί το 2004 και αγωνίζεται στην  θέση του Forward. Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τους δύο αθλητές τους εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας» αναφέρει η διοίκηση του «ερυθρόλευκου» τμήματος μπάσκετ.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που απασχολούν τον Ολυμπιακό Βόλου μεταγραφικά, ωστόσο οι ιθύνοντες θέλουν να κινηθούν συντηρητικά τη νέα χρονιά. Ο Παναγιώτης Σπανόπουλος που έκλεισε τη χρονιά στη Νίκη Βόλου είναι ένας από τους παίκτες που απασχολούν, ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός, με τις μεταγραφικές προσθήκες να έχουν κατά κύριο λόγο βολιώτικο «χαρακτήρα» και από εκεί και πέρα θα φανεί αν μπορεί να προκύψει κάτι περισσότερο.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.