Παρασκευάς στο «Magnesiasports»: «Αφοσιωμένοι στην προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου»

«Στόχος να δέσουμε ως σύνολο για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Σε έντονους, σχεδόν σκληρούς ρυθμούς φαίνεται ότι πραγματοποιείται η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου με φόντο την εκ νέου συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ η διοίκηση έχει προχωρήσει σε σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης του δυναμικού. Στην ένταση των ρυθμών αλλά και στην προσπάθεια που καταβάλλεται αναφέρθηκε μιλώντας στο «Μagnesiasports» o έμπειρος Γιώργος Παρασκευάς που επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους» και ετοιμάζεται να δώσει και αυτός τον καλύτερό του εαυτό τη νέα χρονιά.

«Έχουμε να κάνουμε αρκετά μετά από τόσο καιρό αποχής από την αγωνιστική δράση. Όλα δείχνουν καλά πάντως και έχουμε να δώσουμε και άλλα φιλικά παιχνίδια, στα οποία βέβαια δεν μετράει το σκορ και το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό που θέλουμε είναι να μάθουμε ο ένας τον άλλο και να δέσουμε ως σύνολο μέσα από τις προπονήσεις και την αγωνιστική διαδικασία πριν την έναρξη του πρωταθλήματος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Παρασκευάς.

Οι συνθήκες πάντως για τον ίδιο είναι πολύ καλές, αρκεί να μην υπάρξουν τραυματισμοί. Άλλωστε οι αλλαγές στο ρόστερ έχουν δώσει τη δυνατότητα για αισιοδοξία όσον αφορά την επίτευξη των στόχων. «Από θέμα διοίκησης είναι όλα καλά και δεν μας λείπει κάτι.  Αυτή τη στιγμή λοιπόν μένουμε αφοσιωμένοι στην προετοιμασία. Είμαστε επτά έμπειροι παίκτες και έχουμε και αρκετά φιλόδοξους συμπαίκτες που μπορούν να αποτελέσουν τη βάση της ομάδας για τα επόμενα χρόνια και βελτιώνονται καθημερινά και συνεχώς. Ευχή όλων είναι να μην έχουμε τραυματισμούς, γιατί το διάστημα που απείχαμε από την αγωνιστική δράση λόγω κορωνοϊού ήταν μεγάλο και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πάντως οι συνθήκες και στο γήπεδό μας, όπου προπονούμαστε είναι καλές» συμπληρώνει ο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Γιώργος Παρασκευάς πάντως χαρακτηρίζει πλήγμα είναι ότι σ’ αυτήν τη φάση δεν φαίνεται ότι θα υπάρχει κόσμος στις κερκίδες. «Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι μπορούμε να τα πάμε καλά στο ερχόμενο πρωτάθλημα και να διεκδικήσουμε τους στόχους μας, αρκεί να μην παρουσιαστούν εμπόδια. Έχουμε πάντως χρόνο μέχρι την έναρξη της επίσημης αγωνιστικής δράσης για να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να δείξουμε από την αρχή τις δυνατότητές μας» υπογράμμισε.

Μικροπροβλήματα και φιλικά

Όπως σε κάθε προετοιμασία ομάδας πάντως, έτσι και στον Ολυμπιακό Βόλου τα μικροπροβλήματα δεν λείπουν. Ήδη στο φιλικό με τον Ίωνα ο Μούμογλου υπέστη μία μικρή θλάση, χωρίς όμως να είναι κάτι το ανησυχητικό, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει σε πλήρεις ρυθμούς στις προπονήσεις ο Σιμάκης, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο.

Από την άλλη, για κάποιες ημέρες αναμένεται να απουσιάσει ο νεοαποκτηθείς Τσιακλάγκανος καθώς έχει κληθεί να υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του.

Όσον αφορά τα φιλικά παιχνίδια που έχει στο πρόγραμμά του ο Ολυμπιακός Βόλου, πέρα από αυτό του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον ΓΣ Αλμυρού, ακολουθεί αναμέτρηση την Τετάρτη με την Ανάληψη, ενώ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι «ερυθρόλευκοι» θ’ αντιμετωπίσουν τον ΓΣ Αμπελώνα και την Αναγέννηση Καρδίτσας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.