Παρουσίασε νέες φανέλες και μεταγραφές ο ΝΠΣ Βόλος

Οι νέες φανέλες του ΝΠΣ Βόλος

Ο ΝΠΣ Βόλος παρουσίασε στο «Ξενία» το βράδυ της Παρασκευής (11/8) τις νέες του εμφανίσεις για τη σεζόν 2023-2024, αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Σε ό,τι αφορά τις νέες εμφανίσεις, η πρώτη είναι ριγέ κόκκινη-μπλε, ενώ το σορτσάκι είναι μπλε. Η δεύτερη είναι εντελώς κόκκινη, με μπλε λεπτομέρειες στα μανίκια και τον γιακά, ενώ έχει ως ιδιαιτερότητα ότι στο πλάι έχει ανάγλυφο το σήμα του ΝΠΣ Βόλος.

Η τρίτη είναι γκρι με μπλε γιακά και μπλε λεπτομέρειες στο μανίκι. Και τις τρεις παρουσίασαν όμορφα κορίτσια (Δανάη, Ντεσάντα, Μαρία) κι αφού πρώτα προβλήθηκαν τα βίντεο με τα διαρκείας με τίτλο «Πάθος για το όνειρο» αλλά κι αυτό με τις καλύτερες αγωνιστικές στιγμές της περσινής περιόδου, με τον παρουσιαστή της εκδήλωσης και υπεύθυνο της Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, Μάνο Παναγιωτόπουλο, να σχολιάζει πως πέρσι η ομάδα πέτυχε τον στόχο της και απομένει να ζήσει και το όνειρό της και πλησιάζει η ώρα γι’ αυτό.

Σχετικά με τους παίκτες κατά σειρά παρουσιάστηκαν οι νεοφερμένοι Κόστιτς, Σιαμπάνης, Καραγιάννης, Μύγας, Κίτσος, Κρούζλιακ, Γκλάβτσιτς, Κόμπα, Ενγκίν, Τρουιγιέ, Μωραΐτης, Μραζ, με αναφορά στο βιογραφικό τους.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.