Παρουσιάζεται ο σχεδιασμός για την ομάδα μπάσκετ της Νίκης

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει έρθει κάτι στην επιφάνεια της επικαιρότητας για την ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, πέρα από την εξασφάλιση της ανόδου στη Β’ Εθνική κατηγορία, ωστόσο φαίνεται ότι κάποια πράγματα έχουν προχωρήσει και σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις, με τη Διοικούσα Επιτροπή να προγραμματίζει σχετική συνέντευξη Τύπου μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά έχει προχωρήσει σε κάποια πράγματα που αφορούν τόσο το ανδρικό τμήμα όσο και τις ακαδημίες μπάσκετ των «κυανόλευκων», και τα μέχρι τότε δεδομένα θα παρουσιαστούν σ’ αυτήν την ενημερωτική εκδήλωση, χωρίς να αποκλείονται οι ανακοινώσεις-εκπλήξεις.

Σίγουρα και καλώς εχόντων των πραγμάτων, στη συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου θα παρουσιαστεί ο προπονητής που θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Κοσμάτο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τη νέα χρονιά. Ασφαλείς πληροφορίες του «Magnesiasports» αναφέρουν ότι πρόκειται για Βολιώτη προπονητή, από τα σπλάχνα της Νίκης Βόλου που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την ομάδα από το ίδιο πόστο και που τα τελευταία χρόνια είχε αναπτύξει συνεργασίες τόσο με ομάδες εθνικών κατηγοριών όσο και με την Ομοσπονδία σε διάφορα πόστα των εθνικών ομάδων. Η εμπειρία του μάλιστα θεωρείται καταλυτική στο να συντελέσει σε μία ορθή καθοδήγηση της ομάδας μπάσκετ της Νίκης ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Από την άλλη όμως, το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχουν ερωτηματικά για την οικονομική βιωσιμότητα της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, με τον επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής, Μπάμπη Τουτουντζόγλου, να τονίζει την ανάγκη στήριξης της όλης προσπάθειας, ειδικά από τη στιγμή που νέα δεδομένα αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους, ως συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού. «Δεν μπορώ να παίξω με το όνομα της ομάδας και την ιστορία της» λέει πάντως σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου, θέλοντας ο ίδιος να συνεχίσει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και πέντε χρόνια υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Τα νεότερα λοιπόν αναμένονται στη συνέντευξη Τύπου, εκεί που θα αναλυθεί το όλο πλάνο και οι στόχοι για τη νέα χρονιά. Τα αιτήματα στήριξης ωστόσο παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ώστε η προσπάθεια να έχει τις κατάλληλες βάσεις σε μία δύσκολη χρονιά που έρχεται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.