Πάση θυσία υπογραφές για το Πανθεσσαλικό θέλουν σήμερα στη Νίκη

Από το Σάββατο το Magnesiasports είχε ενημερώσει πρώτο πως σήμερα το μεσημέρι θα γίνει ραντεβού στην Αθήνα των διοικήσεων της Νίκης, του Ολυμπιακού, του υπεύθυνου του Πανθεσσαλικού Τάσου Μιλάνου και των Τουριστικών Ακινήτων, προκειμένου να υπογραφούν συμβάσεις για την παραχώρηση του Σταδίου. Βέβαια, αν κι αυτό το ραντεβού πήγε να αναβληθεί τη Δευτέρα, κάτι που δεν ήθελε επ’ ουδενί η Νίκη,τελικά θα γίνει στον προγραμματισμένο χρόνο.

Στη Νίκη περιμένουν μία θετική εξέλιξη, και θα είναι έκπληξη βάσει των προφορικών διαβεβαιώσεων, που έχουν δοθεί, να γίνει κάτι διαφορετικό. Σκοπός είναι να μπουν υπογραφές πάση θυσία, ώστε εν συνεχεία να μπουν όλα τα πράγματα σε μία σειρά, όπως η διεξαγωγή των φιλικών, που πρέπει να επισημοποιηθούν, των προπονήσεων και η καθημερινή οργάνωση της ομάδας. Παράλληλα, έχει ξεκινήσει η κυκλοφορία των διαρκείας, τα οποία η διοίκηση ρίσκαρε και τα έβγαλε πριν τη σύναψη συμφωνίας για το Πανθεσσαλικό, αλλά ήταν σίγουρη για τη θετική έκβαση της υπόθεσης και τα έβγαλε με την προοπτική ότι η ομάδα θα παίξει εκεί.

Για να «ξεκλειδώσει» πάντως το θέμα της αδειοδότησης του Πανθεσσαλικού, που πάλι πρώτο το Magnesiasports αποκάλυψε, αφού δεν μπορεί να εξασφαλίσει άδεια λόγω των ζημιών που δεν έχουν αποκατασταθεί μετά τον τελικό του Κυπέλλου, είναι πολύ πιθανόν να κλείσουν κάποιες θύρες που έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα και οι οποίες φυσικά σε ένα αχανές στάδιο δε θα δημιουργήσουν κάποιο ζήτημα στους φιλάθλους της Νίκης, αν τελικά η ομάδα πάρει, όπως αναμένεται, το στάδιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.