Πεδουλάκης: Να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, δεν θα μπορούσε να λείπει από την παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων του Παναθηναϊκού, αφού κατά έναν τρόπο είναι κι αυτός «νέος» στον πάγκο της ομάδας, την οποία έχει υπηρετήσει ως αθλητής και τεχνικός στο παρελθόν.

«Έγινε μία προσπάθεια εκ μέρους του προέδρου φέτος, η ομάδα να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο υπό δύσκολες συνθήκες λόγω και των προβλημάτων της χώρας και για τον Παναθηναϊκό έγινε ακόμα πιο δύσκολη γιατί την τελευταία χρονιά χάσαμε δυο ανθρώπους της οικογένειας», ανέφερε ο έμπειρος κόουτς.

«Συνεπώς, το βάρος πέφτει πλέον στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κι αυτό που συνεννοηθήκαμε ήταν να έχουμε μία ομάδα που να κρατήσει την ανταγωνιστικότητά της και να δώσει σε κάποια παιδιά το βήμα να έρθουν σε υψηλότερο επίπεδο. Αυτό που ζητάμε είναι το μέτρο και την αυτογνωσία», συνέχισε.

Και συμπλήρωσε: «Κι αυτό το λέω γιατί είναι πολύ επίκαιρα τα θέματα με την Εθνική ομάδα και πρέπει να παραδειγματιζόμαστε, γιατί ανεβάζουμε τους τόνους, νομίζουμε ότι είμαστε μόνοι μας την ώρα που το επίπεδο έχει ξεφύγει. Η Ελλάδα με δύσκολες φορολογικές συνθήκες μένει σε ψηλό επίπεδο με την τεχνογνωσία και την αγάπη με το άθλημα. Γι’ αυτό πρέπει λίγο να κατεβάσουμε τους τόνους όσοι αγαπάμε το άθλημα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.