Πέμπτη συνεχόμενη ήττα για τον ΝΠΣ Βόλος, 1-0 από τη Λαμία

Ο ΝΠΣ Βόλος υπέστη την 5η συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1 και έκτη συνολικά, αφού έχασε στη Λαμία από την τοπική ομάδα με 1-0 τη Δευτέρα (4/11) στο παιχνίδι, με το οποίο έκλεισε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την πρώτη τους επιτυχία με γκολ του Τουράμ sto 80’, που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου μπήκε πιο αποφασιστικά στο ματς, κυνήγησε κάθε ευκαιρία που της δόθηκε, αλλά οι περισσότερες φάσεις, μέχρι το 80ο λεπτό, σταματούσαν πάνω στον έξοχο Μελίσσα.

Οι γηπεδούχοι φάνηκαν πιο απειλητικοί στα πρώτα λεπτά του αγώνα και με τον Δημούτσο έκαναν την πρώτη τελική στην αντίπαλη εστία μετά από ωραίο στρώσιμο του Ρόμανιτς στο 16’, ωστόσο ο Μελίσσας επενέβη σωτήρια, όπως και αμέσως μετά στην κεφαλιά του Τουράμ στο 17’. Στο 23’ ήρθε νέα καλή στιγμή για την γηπεδούχο, ωστόσο στην σέντρα του Ρόμανιτς, ο φορ της Λαμίας αστόχησε.

Στο 30ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε τράβηγμα του Σκόνδρα πάνω στον Γέντρισεκ, ωστόσο ο Τσαμούρης, αφού συμβουλεύτηκε το VAR, δεν έδωσε την εσχάτη των ποινών, σε μια δύσκολη φάση. Στο 39’ ο Τουράμ μετά από γύρισμα του Ρόμανιτς δενμπόρεσε να προωθήσει την μπάλα στα δίχτυα με προβολή, ενώ και ο Βασιλόγιαννης στη συνέχεια της φάσης σούταρε άουτ.

Την καλύτερη στιγμή πάντως στο πρώτο μέρος την είχε στο φινάλε του πρώτου μέρους ο ΝΠΣ Βόλος, όταν από ωραία σέντρα του Ντεντάκη από δεξιά, ο Τσοκάνης πάτησε περιοχή και έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Θεοδωρόπουλος έκανε μια πολύ δύσκολη επέμβαση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και είχαν δύο καλές στιγμές με τον Καραμάνο να πιάνει δύο κεφαλιές, η πρώτη από σέντρα του Ρόμανιτς και η δεύτερη από εκτέλεση κόρνερ, αλλά σε αμφότερες τις περιπτώσεις ο Μελίσσας έκανε όμορφες επεμβάσεις και κράτησε το μηδέν. Στο 60’ ήρθε μια ακόμα σπουδαία στιγμή για τους γηπεδούχους, με τον Μπεχαράνο να πιάνει ολομόναχος την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά να αστοχεί, ενώ ήταν μόνος του απέναντι από την εστία.

Ο Άκης Μάντζιος πέρασε στο ματς τον Τιρόνε αντί του Καραμάνου, ενώ ο Φεράντο άλλαξε τον Μαξ με τον Μπαλογιάννη και λίγο αργότερα έριξε και τον Μυστακίδη αντί του Ζοάο. Στο 71’ ήρθε άλλη μια υπέροχη επέμβαση του Μελίσσα σε σκαστό αριστερό σουτ του Ρόμανιτς, μετά από πάσα του Τιρόνε. Ο Τιρόνε ήταν αυτός που έβγαλε όμως στο 80ο λεπτό την έξοχη ασίστ για τον Τουράμ κι αυτός αφού απέφυγε έναν αντίπαλο με έξοχο δεξί πλασέ στην απέναντι γωνία έγραψε το 1-0. Με αυτό το τέρμα του Τουράμ, η Λαμία πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και έφτασε τους επτά πόντους.

ΛΑΜΙΑ (4-4-2):Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Βασιλόγιαννης (79’ Σάλιακας), Τουράμ, Ρόμανιτς (89’ Βύντρα), Καραμάνος (61’ Τιρόνε)

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (4-2-3-1): Μελίσσας, Δημόπουλος, Φεράρι, Ντεντάκης, Τσίκα, Μαξ (61’ Μπαλογιάννης), Τσοκάνης (81’ Μάντζης), Ζοάο Ραφαέλ (68’ Μυστακίδης), Τόρες, Μουνίθ, Γέντρισεκ

Τα αποτελέσματα

της 9ης αγωνιστικής

Λαμία – ΝΠΣ Βόλος 1-0

Λάρισα – ΟΦΗ 3-2

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1

ΑΕΚ – Ατρόμητος 3-2

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-2

Πανιώνιος – Άρης 1-1

Ξάνθη – Ολυμπιακός 0-0

Η βαθμολογία

Ολυμπιακός 23

ΠΑΟΚ 21

ΑΕΚ 17

ΟΦΗ 16

Ξάνθη 16

Λάρισα 15

Αρης 12

Ατρόμητος Αθηνών 11

Αστέρας Τρίπολης 10

Παναθηναϊκός 9

Βόλος ΝΠΣ 9

Λαμία 7

Παναιτωλικός 3

Πανιώνιος -1

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.