Πέντε μετάλλια στη Λάρισα για τον σύλλογο Φίλων Ιαπωνικού Καράτε

Το περασμένο Σάββατο 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών Κεντρικής Ελλάδος, που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛΟΚ), στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης στη Λάρισα. Η παρουσία των αθλητών ήταν μεγάλη μετρώντας περίπου 200 συμμετοχές. Ο σύλλογος Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου έδωσε το παρών στο πρωτάθλημα με 4 αθλήτριες, οι οποίες κατέκτησαν συνολικά 5 μετάλλια διαγωνιζόμενες στα Kάτα και στο Kούμιτε. Οι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πήραν 2 χρυσά μετάλλια, 1 αργυρό και 2 χάλκινα.

Συγκεκριμένα οι διακρίσεις των αθλητών του συλλόγου ήταν οι εξής:

1η θέση Παπαγεωργίου Αγγελική στην κατηγορία κούμιτε Κορασίδων 12 ετών open.

1η θέση Γιαννούχου Αικατερίνη στην κατηγορία κούμιτε Κορασίδων 8 ετών -30 κιλά.

2η θέση Παχή Ευαγγελία κούμιτε Κορασίδων 7 ετών -25 κιλά.

3η θέση Ναούμ Δέσποινα κούμιτε Κορασίδων 8 ετών +30 κιλά.

3η θέση Γιαννούχου Αικατερίνη Κάτα Κορασίδων 8 ετών 9ο-6ο kyu.

Την προετοιμασία και καθοδήγηση των αθλητριών ανέλαβε η προπονήτριά τους Μαρία Φιλιπόνη (Δίπλωμα Γ’ κατηγορίας ΓΓΑ), η οποία και τις συνόδευσε στους αγώνες. Καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων των αθλητριών ήταν παρών και ο πρόεδρος του συλλόγου Φίλων Ιαπωνικού καράτε Στεφανοβικείου και Ταμίας της ΕΛΟΚ, Αθανάσιος Καραπλιάγγος, δίνοντας τη δική του στήριξη στις αθλήτριες του συλλόγου.

Το Δ.Σ του συλλόγου και η προπονήτρια θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους γονείς των αθλητριών για την αμέριστη συμπαράστασή τους στο σύλλογο και την πολύτιμη παρουσία τους σε κάθε διοργάνωση.