Περιέγραψε τις διαδικασίες για πρόταση μομφής ο Στ. Φάτσης

Με τοποθέτησή του στο Blue Heart ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Στέργιος Φάτσης, περιέγραψε βάσει καταστατικού τις διαδικασίες που υπάρχουν, ώστε να μην υπάρχει παρέκκλιση από τη νομιμότητα, σε περίπτωση που γίνει πρόταση μομφής εναντίον κάποιου προσώπου στον Ερασιτέχνη.

Θέλησε δηλαδή να προϊδεάσει για τον σωστό τρόπο που πρέπει να ακολουθηθεί, για να υπάρχει ομαλότητα στον σύλλογο, σε περίπτωση που σκεφτεί κάποιος από τα μέλη του συλλόγου να προχωρήσει σε πρόταση μομφής εναντίον οποιουδήποτε έχει θεσμικό ρόλο.

Εξάλλου, όπως λένε οι πληροφορίες, είναι πιθανόν να γίνει πρόταση μομφής προς το πρόσωπο του κ. Τζήμα.

Ο κ. Φάτσης είχε σκοπό να κάνει μια πρόταση στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, για να γίνει μια έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 12/12, για να παρουσιαστούν τα πεπραγμένα της σημερινής Δ.Ε. ποδοσφαίρου και η έκθεση πεπραγμένων της αντίστοιχης περσινής. Όμως, επειδή ίσως κάποια από τα μέλη του Ερασιτέχνη δε θέλουν να περιμένουν μέχρι τότε και να προκαλέσουν άμεσες εξελίξεις, ο κ. Φάτσης διευκρίνισε ότι, για να γίνει πιο μπροστά έκτακτη Γ.Σ., πρέπει το 1/5 των οικονομικά τακτοποιημένων μελών του συλλόγου να το ζητήσουν εγγράφως από τον πρόεδρο. Η ημερήσια διάταξη μάλιστα της Γ.Σ. θα οριστεί από τα μέλη που κατέθεσαν την έγγραφη πρόταση.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.