Περιμένει απαντήσεις ο Ολυμπιακός Βόλου

Προσπαθώντας να προκρίνει εγχώριες λύσεις για την ενίσχυση του ρόστερ

Αρκετές είναι οι περιπτώσεις παικτών που έχουν εξεταστεί από τα μέλη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού Βόλου, όμως καμία δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει προχωρήσει σε τέτοιον βαθμό που να μιλάει κανείς για συμφωνία, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή για να ενταχθούν στην ομάδα κάποιοι ποδοσφαιριστές.

Η μεταγραφική περίοδος τον χειμώνα είναι πάντα πιο δύσκολη σε σχέση με αυτή του καλοκαιριού, αφού οι επιλογές είναι σαφώς περιορισμένες. Παράλληλα οι υψηλές για τον Ολυμπιακό Βόλου οικονομικές απαιτήσεις σίγουρα αποτελούν εμπόδιο σε κάποιες περιπτώσεις, οπότε δεν έχουν προχωρήσει στον βαθμό που θα ήθελαν τα μεταγραφικά. Αυτά ισχύουν κατά κύριο λόγο για Έλληνες παίκτες, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστές τους οποίους γνωρίζουν και τα στελέχη του Ολυμπιακού Βόλου και πάνω-κάτω μπορούν να έχουν μία αρχική εικόνα για το τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας… Οπότε αυτομάτως και η ελληνική αγορά γίνεται και πιο δύσκολη, ειδικά αν είναι συγκεκριμένες οι οικονομικές δυνατότητες σε μία ομάδα, όπως στον φετινό Ολυμπιακό Βόλου.

Η αγορά του εξωτερικού παραμένει πάντως διαθέσιμη… Αλλά σε μία τέτοια περίπτωση το ρίσκο είναι μεγάλο. Κανείς δεν μπορεί να έχει εξ αρχής 100% εικόνα του εκάστοτε παίκτη, και αυτό φάνηκε και στην περίπτωση του Βλάντε Στόιτσιτς. Υπενθυμίζεται ότι ο Σλοβένος ήρθε με ένα καλό βιογραφικό για την κατηγορία, αλλά τελικά μετά από μόλις δύο προπονήσεις δεν έπεισε. Περιπτώσεις παικτών από το εξωτερικό υπάρχουν αλλά βρίσκονται σε αναμονή, καθώς και ρίσκο αγωνιστικό υπάρχει αλλά και γραφειοκρατία που μπορεί να δυσκολέψει τη διαθεσιμότητά τους άμεσα.

«Από μέρα σε μέρα» είναι λοιπόν αυτό που αναφέρουν τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου όσον αφορά τα μεταγραφικά, την ώρα που η ομάδα προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής στη Νεάπολη με αντίπαλο τον Δωτιέα Αγιάς. Τουλάχιστον, όλοι οι παίκτες δείχνουν να είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, αφού προπονούνται και όσοι ταλαιπωρήθηκαν εσχάτως από ιώσεις, όπως οι Ντινιωτάκης και Διαμαντόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.