Περιμένει απαντήσεις ο Βόλος 2004

Για την ενίσχυση σε εστία και επίθεση

Γνωρίζοντας ότι η νέα αγωνιστική περίοδος θα είναι ακόμη πιο απαιτητική, ο Βόλος 2004 κινείται στο μεταγραφικό πεδίο και είναι κοντά στο να πάρει θετικές απαντήσεις από παίκτριες που θα βελτιώσουν το σύνολο και θα μπορέσουν να προσφέρουν περισσότερα στην ομάδα.

Από τη στιγμή που η νέα Α’ Εθνική θα διεξαχθεί σε έναν ενιαίο όμιλο, και ενώ μπαίνουν μέσα και άλλες ομάδες με μεγαλύτερη οικονομική άνεση όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, αναγκαστικά στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία ο Βόλος 2004 θα κληθεί να κάνει και υπερβάσεις. Στο πλαίσιο αυτό ήδη έχει αναπτύξει επαφές με παίκτριες που γνωρίζουν την κατηγορία και που μπορούν να προσφέρουν περισσότερα, είτε πρόκειται για Ελληνίδες ή για ξένες.

Ωστόσο τα στελέχη του Βόλος 2004 δεν έχουν κάτι οριστικό όπως υποστηρίζουν ακόμη. Μέχρι στιγμής η αναζήτηση παικτριών έχει επικεντρωθεί για την κάλυψη των κενών τόσο στη θέση της τερματοφύλακα που θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας τη νέα χρονιά, όσο και στην επίθεση, ώστε η ομάδα να έχει περισσότερες δυνατότητες στο σκοράρισμα.

Οι επαφές όπως προαναφέραμε αφορούν Ελληνίδες αλλά και αλλοδαπές παίκτριες, με συζητήσεις να έχουν γίνει τόσο για αθλήτριες από ευρωπαϊκές χώρες, όσο και από την Αφρική. Άλλωστε και πέρυσι υπήρξε ενδιαφέρον για Αφρικανή παίκτρια, και συγκεκριμένα για Γκανέζα επιθετικό, ωστόσο η περίπτωσή της τότε δεν είχε προχωρήσει. Ωστόσο, επειδή ένα συμβόλαιο με αλλοδαπή παίκτρια είναι πάντα πιο υψηλό, οι διοικούντες του Βόλος 2004 δεν θέλουν να ρισκάρουν σε κάποια επιλογή, προτιμώντας δοκιμασμένες λύσεις, έχοντας ως πρόσφατο αρνητικό παράδειγμα αυτό της Δανέζας Κάας.

Ετοιμάζει ομάδα Β’

Την ίδια στιγμή, έχοντας πλέον τη σχετική υποχρέωση, ο Βόλος 2004 ετοιμάζει και ομάδα Β’, η οποία θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών.

Παίκτριες από τα τμήματα της ακαδημίας άλλωστε υπάρχουν και πλέον οι ομάδες αναμένεται να έχουν δύο τμήματα σε εθνικές κατηγορίες. Κάτι παρόμοιο είχαν κάνει πέρυσι και τα Τρίκαλα, με την ομάδα ωστόσο στη Γ’ Εθνική να έχει διαφορετικό ΑΦΜ, ενώ η ΑΕ Λάρισας είχε και δεύτερη ομάδα στην κατηγορία, προερχόμενη από αυτή της Α’ Εθνικής.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.