Περιμένει θερμό κλίμα στα Γρεβενά η Νίκη

Για τα Γρεβενά αναχώρησε σήμερα (1/3) η αποστολή της μπασκετικής ομάδας της Νίκης αμέσως μετά την τελευταία απογευματινή προπόνηση. Στη μακεδονική πόλη το Σάββατο (2/3) οι κυανόλευκοι αντιμετωπίζουν στις 17.00 σ’ ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι τον ουραγό Πρωτέα και ξέρουν ότι νικώντας τον για δεύτερη φορά για την 19η αγωνιστική του 2ου ομίλου της National League 1, εξασφαλίζουν το πλεονέκτημα έδρας σε περίπτωση που παίξουν στα πλέι άουτ.

Παράλληλα, η ομάδα του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, που λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης πήγε με διανυκτέρευση στα Γρεβενά, διατηρεί μ’ ένα διπλό και ακέραιες τις ελπίδες της για την κατάληψη της ένατης θέσης που χαρίζει την απευθείας σωτηρία.

Η Νίκη (4-13) ξέρει ότι θα αντιμετωπίσει «καυτή» ατμόσφαιρα, καθώς οι γηπεδούχοι (2-14) θέλουν οπωσδήποτε το τρίτο ροζ φύλλο, για να πλησιάσουν στη μία νίκη τους Βολιώτες, και είναι έτοιμη ψυχολογικά και αγωνιστικά.

Το πρωί του Σαββάτου στο ξενοδοχείο θα γίνει ανάλυση του αντιπάλου από την τεχνική ηγεσία μέσω βίντεο.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι ο τραυματίας Οικονομίδης είναι για μία ακόμη φορά απών.

Σε ανακοίνωσή του ο Πρωτέας Γρεβενών για το σαββατιάτικο ματς αναφέρει μεταξύ άλλων: “Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα των Γρεβενών, με τη νίκη να είναι μονόδρομος απέναντι στην ομάδα που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνιστεί ο Πρωτέας στα play out για να παραμείνει στην National League 1. Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 17:00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας”.

Το πρόγραμμα (19η)

Σάββατο 2/3

Ιωαννίνων (Ν) 17.00 Βίκος Ιωαννίνων-Νήαρ Ηστ

Γρεβενών 17.00 Πρωτέας Γρ.-Νίκη Βόλου

Λουλουδιάδης-Εκίζογλου-Καντερές (Πλεξίδας)

Κατσιμήδειο 16.00 Τρίκαλα Basket-Σοφάδες

Κυριακή 3/3

Διστόμου 13.00 Εθνικός Λιβαδειάς-ΝΕΟ Ληξουρίου

Ρεπό: Πανελλήνιος

14η αγωνιστική

Σάββατο 2/3

Παν. Αλεξιώτισσα 17.00 Αίολος Αγυιάς-Πανελλήνιος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.