Περιμένει τις εξελίξεις για να σχηματίσει το ρόστερ ο Ολυμπιακός Βόλου

Τις εξελίξεις όσον αφορά την αναδιάρθρωση των κατηγοριών περιμένει ο Ολυμπιακός Βόλου, με τους παίκτες συνεχίζουν τις προπονήσεις και φιλικά να μην προγραμματίζονται μετά και την απόφαση των ΠΑΕ της Football League να σταματήσουν κάθε δραστηριότητα μέχρι ν’ αποφασίσει ο Λευτέρης Αυγενάκης τι μέλλει γενέσθαι.

Έτσι η καθημερινότητα θα συνεχιστεί με προπονήσεις για το σύνολο του Περικλή Αμανατίδη, που τουλάχιστον θα έχουν τη δυνατότητα να προπονούνται πλέον στο δικό τους κέντρο, στον Άγιο Γεώργιο, με τον χλοοτάπητα να είναι έτοιμος και να τους υποδέχεται.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, οι υπεύθυνοι της ομάδας περιμένουν πρώτα απ’ όλα να δουν τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση ώστε να ξεκαθαρίσει αν θα υπάρξουν και άλλοι παίκτες που θα αποχωρήσουν από την ομάδα, εάν αυτή δεν αγωνιστεί στην δεύτερη εθνική κατηγορία, όπως έγινε και με τον Γιαννιτσάνη ο οποίος κατέληξε στην Κύπρο. Άλλωστε εξ αρχής εξέφρασαν άγνοια για τα σενάρια που φέρουν τους Κουτσιανικούλη και Αγρόδημο να έχουν προταθεί στον Απόλλωνα Λάρισας. Πάντως ένας παίκτης (όχι κάποιος από τους προαναφερθέντες τουλάχιστον σ’ αυτήν τη φάση), αναμένεται ν’ αποχωρήσει…

Από την άλλη μεταγραφικές ζυμώσεις υπάρχουν και ο Αργεντίνος επιθετικός Μπρούνο Μπαράνκο είναι κοντά στο να φορέσει τα «ερυθρόλευκα». Στα υπόψη υπάρχουν και αμυντικοί από το εξωτερικό, ωστόσο άλλα είναι τα οικονομικά δεδομένα σε περίπτωση συμμετοχής στη SL2 και άλλα στη Football League.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.