Περιμένει τους ομίλους ο Ολυμπιακός Βόλου

Σενάρια για το ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι στη Γ’ Εθνική

Mε τη 13η Νοεμβρίου να έχει «κλειδώσει» ως ημερομηνία έναρξης της δράσης στη Γ’ Εθνική κατηγορία, όλοι περιμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ό,τι αφορά τους ομίλους, μετά και την τηλεδιάσκεψη εκπροσώπων σωματείων με παράγοντες της ΕΠΟ.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ομάδων προκρίνει τη λύση των έξι αντί των τεσσάρων ομίλων που προβλέπεται κανονικά για φέτος, τη στιγμή που 69 συνολικά ομάδες θα πρέπει να διαχωριστούν με γεωγραφικά κριτήρια. Αν ισχύσουν οι τέσσερις όμιλοι, τότε οι τρεις θα έχουν από 17 ομάδες και ένας θα έχει 18, αλλά είναι δύσκολο να εφαρμοστεί, όπως φαίνεται τουλάχιστον, κάτι τέτοιο.

Αν η ΕΠΟ επιλέξει τη λύση των έξι ομίλων, τότε θα μιλάμε για τρεις ομίλους των 11 και άλλους τρεις των 12 ομάδων, και οι γεωγραφικές αποστάσεις θα είναι πολύ περιορισμένες. Από την άλλη όμως θα μιλάμε και για μίνι πρωταθλήματα, που θα τελειώσουν και πολύ γρήγορα αλλά δεν θα επιτρέπουν και βαθμολογικές απώλειες… Πιθανότερη λύση πάντως είναι αυτή των πέντε ομίλων, κάτι πάντως που θα γίνει γνωστό αύριο Τρίτη.

Τα σενάρια για τον καταρτισμό των ομίλων είναι τόσο μπερδεμένα αυτήν τη στιγμή, που κάποια φέρνουν τις ομάδες της Θεσσαλίας ν’ αγωνίζονται σε διαφορετικούς ομίλους! Υπάρχει δηλαδή περίπτωση ο Ολυμπιακός Βόλου να είναι και πάλι σε διαφορετικό όμιλο και όχι μαζί με τις ομάδες της ΕΠΣ Λάρισας ΠΟ Ελασσόνας και Δωτιέας Αγιάς (που δύσκολα θα παίξει πάντως στο πρωτάθλημα) και ΕΠΣ Τρικάλων (ΠΟ Φήκης, ΑΟ Τρίκαλα, Διγενής Νεοχωρίου). Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας δεν έχει εκπρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.