Περιμένουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τους νέους παίκτες στον Ολυμπιακό Βόλου

Τον ερχομό των νέων παικτών περιμένουν άπαντες στον Ολυμπιακό Βόλου, με τις ανακοινώσεις των τεσσάρων κλεισμένων ποδοσφαιριστών να μην έχουν γίνει ακόμη. Άπαντες έχουν συμφωνήσει σε όλα, αλλά πρέπει να μείνουν και τυπικά ελεύθεροι από τις ομάδες τους, προκειμένου να αποτελέσουν και επίσημα μέλη της ερυθρόλευκης ομάδας, με τη διοίκηση να αναμένει κι αυτή να κλείσουν οριστικά οι υποθέσεις, για να προβεί στις επίσημες ανακοινώσεις, με την αμέσως επόμενη πιθανότατα να είναι αυτή του ξένου στόπερ.

Βέβαια, αυτό που γνωρίζει η τεχνική ηγεσία είναι ότι με δεδομένο πως αυτοί οι παίκτες θα έρθουν το νωρίτερο στις αρχές της επόμενης βδομάδας, δε γίνεται να μπουν αμέσως να παίξουν, καθώς αυτό αποτελεί μεγάλο ρίσκο. Ο λόγος είναι ότι θα έχουν πολύ μικρό διάστημα στην ομάδα και η πλήρης ενσωμάτωσή τους απαιτεί κάποιο διάστημα, χωρίς φυσικά να τίθεται κανένα θέμα αμφισβήτησης της ποιότητάς τους. Το θέμα λοιπόν είναι να ‘ρθουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, για να αξιοποιηθούν και να αφομοιώσουν αυτά που ζητάει ο Τίμος Καβακάς.

Σε ό,τι αφορά τον Μασάντο δείχνει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θεωρείται ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Παράλληλα, και ο Μουκάμ κλέβει τις εντυπώσεις, δείχνοντας ότι είναι παίκτης ανώτερης κατηγορίας, ενώ παράλληλα του αρέσει και το physical game, που χρειάζεται στη Γ’ Εθνική. Μ’ αυτούς δύο μόνο και ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορα θα μπουν στο πνεύμα της ομάδας οι επόμενες μεταγραφές, “πιστεύω” όλων στην ομάδα είναι ότι αυτή θα παρουσιαστεί αρκετά αλλαγμένη προς το καλύτερο με τον νέο χρόνο.

Κατά τα λοιπά, ο Κωστόπουλος γύρισε στον Βόλο και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, ενώ αύριο ο Οικονόμου, που είναι εκτός λόγω προβλήματος στο γόνατο, εκτιμάται ότι θα κάνει τουλάχιστον ατομικό πρόγραμμα.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο εκφράζεται η ικανοποίηση για την ανταπόκριση των παικτών στις δυνατές προπονήσεις, με τις οποίες η ομάδα προσπαθεί ν’ αλλάξει ρυθμό. Είναι λογικό βέβαια οι ποδοσφαιριστές να είναι λίγο κουρασμένοι, αλλά υπάρχουν δέκα μέρες μέχρι το επόμενο ματς με τον Ρήγα Φεραίο, για να φορμαριστούν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.