Περιμένουν περισσότερα από τους ξένους του Ολυμπιακού Βόλου

Μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας, ωστόσο για μία ακόμη φορά η ενδεκάδα του αλλά και οι αλλαγές που έγιναν είχαν κατά κύριο λόγο ελληνικό χαρακτήρα, μια και μόνο ο Ιγκόρ Φιλίποβιτς ήταν βασικός, μαζί με τον Γκιοατά, που αντικαταστάθηκε στο 50′ λόγω τραυματισμού…

Μόλις στο 85′ ο Ερέρα πήρε χρόνο συμμετοχής, παίρνοντας τη θέση του Ιάσονα Παπαδημητρίου, και από εκεί και πέρα Κολέλα και Τζούριτς έμειναν στον πάγκο. Μοιραία λοιπόν και μιας και αυτή η εικόνα επικρατεί κατά κύριο λόγο στα παιχνίδια του Ολυμπιακού Βόλου φέτος (μόνο ο Τζούριτς έχει πάρει χρόνο συμμετοχής μετά τους Φιλίποβιτς και Γκιοατά), ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Βασίλης Βούζας ρωτήθηκε για τους ξένους παίκτες.

Σημειώνοντας αρχικά ότι το νέο προπονητικό τιμ μπορεί να ζητά διαφορετικά πράγματα από το προηγούμενο, αλλά και ότι οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν πιο εύκολα κάποια πράγματα και ότι αναμένονται περισσότερα από αυτούς, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου ανέφερε: «Οι ξένοι πρέπει να κάνουν τη διαφορά και να βρίσκονται έναν βαθμό πάνω από τους υπόλοιπους παίκτες και ευελπιστούμε ότι θα πάρουμε κι από αυτούς περισσότερη βοήθεια στα σημαντικά παιχνίδια που απομένουν». Βέβαια, τι θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής δράσης είναι άλλο θέμα.

Πάντως, το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία και ό,τι είναι να δώσουν οι παίκτες σε μία ομάδα πρέπει να το δώσουν άμεσα, έστω και στο… παρά πέντε. Από την άλλη, αξίζει να θυμηθεί κανείς ότι στον Ολυμπιακό Βόλου ανήκουν και άλλοι δύο Αργεντίνοι, οι Μπαράνκο και Ντα Κάμπο, με τον πρώτο να δίνεται δανεικός στη Δόξα Δράμας και να γυρνά την Ελλάδα μετά τη λήξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, και τον δεύτερο να αγωνίζεται με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Super League 2 και να απολαμβάνει τις ομορφιές της Ελλάδας, αφού έπεσε η αυλαία στη δεύτερη εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.