Περιμένουν τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων στη Νίκη

Στο τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας με τον Λεβαδειακό την Κυριακή

Το τελευταίο παιχνίδι έδρας για φέτος δίνει την ερχόμενη Κυριακή στις 16.00 με τον πρωταθλητή Λεβαδειακό η Νίκη κατά πάσα πιθανότητα στο Πανθεσσαλικό, όπως και είναι ο αρχικός ορισμός.

Σ’ αυτή την αναμέτρηση η διοίκηση και οι παίκτες της Νίκης περιμένουν τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων, αφενός γιατί είναι το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι της ομάδας μπροστά στον κόσμο της, εφόσον, για να ολοκληρωθεί η χρονιά, υπάρχουν άλλα δύο εκτός έδρας με ΑΕΚ Β’ και Μακεδονικό, και αφετέρου ως ανταπόδοση για το πολύ μεγάλο διπλό επί της ΑΕΛ.

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο χωρίς αστερίσκους και χωρίς δεύτερες σκέψεις για το αν το παιχνίδι είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον αποτελεί μία ιστορική επιτυχία και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανείς.

Η ΠΑΕ Νίκη σκοπεύει να κάνει ξεχωριστό κάλεσμα στον κόσμο για το τελευταίο ματς εντός έδρας με ανακοίνωσή της, θέλοντας η συγκεκριμένη αναμέτρηση να αποτελέσει μία γιορτή, ακόμη κι αν δεν κρίνεται κάτι.

Η Νίκη, αν και σίγουρα οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της, θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Αυτό θα επιτευχθεί, αν η βολιώτικη ομάδα συγκεντρώσει πέντε παραπάνω βαθμούς στα τρία τελευταία παιχνίδια της σε σχέση με την ΑΕΛ.

Χρήστος Θανασούλης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.