Πέττας: «Μέσα από την ομάδα της Νίκης θα κερδίσω κι εγώ»

Ο Ραφαήλ Πέττας, που είναι ένας από τους νεοαποκτηθέντες παίκτες της Νίκης και προορίζεται να προσφέρει τις υπηρεσίες του από τον άξονα της μεσαίας γραμμής κυρίως, φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Blue Heart Fm.

Μεταξύ άλλων ο 27χρονος ποδοσφαιριστής ανέφερε: «Εχω δει μεγάλες διαφορές στη Νίκη ως ποδοσφαιριστής. Υπάρχει η πίεση και όλοι πρέπει να δουλέψουμε στο 100% εντός και εκτός γηπέδου, για να μπορέσουμε να φέρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει.

Η Νίκη είναι ομάδα με πλάνο. Υπήρχε ένας κορμός πέρσι, που έμεινε, όπως και ο προπονητής με τους συνεργάτες του, και η ομάδα έφερε 6-7 παίκτες που χρειάζονται. Ετσι χτίζονται οι ομάδες που θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω και πρωταθλητισμό, αν και στην Ελλάδα είναι δύσκολο να χτιστούν, γιατί δεν υπάρχει και η υπομονή. Αυτή τη στιγμή η Νίκη είναι σε καλό δρόμο.

Μ’ αρέσει πάρα πολύ ότι η Νίκη έχει πολύ έντονο ελληνικό στοιχείο και να βλέπω Ελληνες παίκτες να αγωνίζονται. Είναι μία ευκαιρία για μας και για την ομάδα για το κάτι παραπάνω. Κάθε χρόνο προσωπικά θέλω να κάνω αργά αλλά σταθερά ένα βήμα παραπάνω. Δεν ξέρω πού θα φτάσω, αλλά δεν κοιτάω τι θα κάνω σε 3-4 χρόνια. Κοιτάω, αφού είμαι εδώ στη Νίκη, να είμαι αυτός που πρέπει να είμαι, για να βοηθήσω την ομάδα, και από κει και πέρα μέσα από την ομάδα θα κερδίσω κι εγώ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.