Πεζοπορία στη λίμνη Κάρλα

Το ΚΕ.Π. Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με  τo Σωματείο εργαζομένων Κέντρων υγείας Νομού Μαγνησίας, τον Σύλλογο Ψυγείων Αγριάς, τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας «Κένταυρος», διοργανώνουν πεζοπορία περιμετρικά της λίμνης Κάρλας «σε ένα όμορφο ανοιξιάτικο τοπίο με τις ανθισμένες αμυγδαλιές» όπως σημειώνει, το Σάββατο 11 Μαρτίου.

Οι διοργανωτές επισημαίνουν ότι η έναρξη θα γίνει από το γήπεδο Καναλίων και αφού ξεναγηθούν στο εκθεσιακό Κέντρο της λίμνης θα περπατήσουν γύρω από αυτή. «Θα απολαύσουμε την ομορφιά της φύσης και τις ολάνθιστες αμυγδαλιές, ίσως ακούσουμε και τη φωνή του ‘Ηταυρου μέσα από το βυθό της λίμνης, στη συνέχεια της διαδρομής θα προχωρήσουμε προς το λόφο όπου βρίσκεται το εκκλησάκι του Αγ. Νεκτάριου έτσι θα έχουμε μια πανοραμική εικόνα της λίμνης, θα ακολουθήσουμε το μονοπάτι  θα πιούμε νερό από τη ή βρύση Χατζηδήμη   και θα φτάσουμε στη  πλατεία των Καναλίων για ξεκούραση και καφεδάκι» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Η έναρξη διαδρομής θα γίνει από το γήπεδο Καναλίων στις 10 το πρωί, και όπως σημειώνεται, η διαδρομή δεν έχει ιδιαίτερες δυσκολίες, κατά το μήκος των 8 χιλιομέτρων αυτής. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να επικοινωνήσουν στο 2425023794.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.