Πεζοπορία στο Κεραμίδι

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ο  Σύλλογος  Δρομέων υγείας Βόλου «Κένταυρος», με ξεναγούς τα μέλη του Περιπατητικού Συλλόγου «Αρχαία Κασθαναία», διοργανώνουν πεζοπορία στο Κεραμίδι την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020.

Ξεκινώντας στις 10.00 π.μ. από την πλατεία του χωριού  οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να προσκυνήσουν στην πέτρινη εκκλησία (1787) του Αγ. Γεωργίου. Θα ακολουθήσουν τα καλντερίμια που ξεκινούν ακτινωτά από το κέντρο του χωριού, θα περιηγηθούν  για λίγο στις παραδοσιακές γειτονιές μέχρι να βρουν το καταπράσινο μονοπάτι που θα οδηγήσει στο Κάστρο.

Όσον αφορά τα αριθμητικά δεδομένα, γύρω στα 9 χιλιόμετρα υπολογίζεται η συνολική διαδρομή με  2,5 ώρες πεζοπορίας,  μέτριας δυσκολίας. «Τηρούμε τα μέτρα πρόληψης covid -19, συμμετέχουμε με ευθύνη και προσέχουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας ως υπεύθυνοι πολίτες» αναφέρουν οι διοργανωτές με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες και να εγγραφούν στο Κέντρο Κοινότητας (24250-23794) και στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου «Κένταυρος» (6994583137).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.