Πηγαίνουν Εύβοια οι Νεάνιδες του Ολυμπιακού Βόλου

Για την κανονική περίοδο του W Rising Stars

Η ώρα της επόμενης γενιάς του μπάσκετ Γυναικών να δείξει τη δυναμική και το ταλέντο της έφτασε, με τις οκτώ ομάδες που εξασφάλισαν το εισιτήριο για τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση του W Rising Stars να παίρνουν τις θέσεις τους στο σημείο απ’ όπου θα ξεκινήσει, το Νοέμβριο στη Χαλκίδα, η κανονική περίοδος της διοργάνωσης με τη συμμετοχή της ομάδας Νεανίδων του Ολυμπιακού Βόλου.

Η εκκίνηση θα γίνει το τριήμερο 10-11-12/11 με τους αγώνες του πρώτου γύρου, που θα διεξαχθούν στα κλειστά γήπεδα του Βασιλικού και της Αυλίδας, και μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου θα συμμετέχουν επίσης οι Ανδρογέας, Εσπερίδες Καλλιθέας, Κρόνος Αγ. Δημητρίου, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πιερικός Αρχέλαος, καθώς και η αναπτυξιακή ομάδα U16 W Rising Stars.

Ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει στις 10 Νοεμβρίου (20:30-ΚΓ Βασιλικού) τον Πιερικό Αρχέλαο, ενώ την επομένη (Σάββατο 11/11) τον Παναθηναϊκό (ΚΓ Αυλίδας-16:30).

Την Κυριακή, στο ΚΓ Βασιλικού και στις 10:00 τα κορίτσια της Ελένης Παπαθανασίου και του Κώστα Δέρβου θα αντιμετωπίσουν τον Ανδρογέα  στο ΚΓ Βασιλικού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.