Πήραν τα εισιτήρια για τους «4» Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι

Μία απίθανη κεφαλιά στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του Φίλιπ Μλαντένοβιτς, «μοιραίου» παίκτη για τον Παναθηναϊκό στο προ τριών ημερών παιχνίδι της Τούμπας,  διαμόρφωσε το 2-0 για τους «πράσινους» στη συγκλονιστική ρεβάνς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και χάρισε στο «τριφύλλι» μία σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα συναντήσει τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Φατίχ Τερίμ, μετά το εις βάρος τους 1-2 του πρώτου ματς, ήταν πολύ καλύτεροι σ’ όλο το παιχνίδι, άνοιξαν το σκορ με το τέρμα του Ρουμπέν Πέρεθ στο 35’ και πήραν στο φινάλε μία δραματική, όσο και δίκαιη πρόκριση.

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά στην Ιστορία του και με… πανηγυρικό τρόπο προκρίθηκε ο Παναιτωλικός, καθώς νίκησε για δεύτερη φορά τον ΟΦΗ, μετά το 2-1 στο Ηράκλειο, αυτή τη φορά με 3-1 στο Αγρίνιο και με συνολικό σκορ 5-2 πήρε το «εισιτήριο» για τους «4», όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη σε διπλούς αγώνες. Ο Φρεντ Ντουάρτε στο 38’, ο Χατζηθεοδωρίδης στο 59’ κι ο Πέρες στο 90’+3’ σημείωσαν τα γκολ της δεύτερης νίκης της ομάδας του Αγρινίου που είχε και δοκάρι στο 30’ με τον Ντίας, ενώ για τους Κρητικούς, που έχασαν αρκετές ευκαιρίες, μείωσε στο 72’ ο Ισέκα.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το χρέος του απέναντι στον Πανσερραϊκό, επικράτησε -με ακόμη ένα επιθετικό ρεσιτάλ- με 5-0 στην Τούμπα στη ρεβάνς για τους «8» του Κυπέλλου μετά το 0-4 στις Σέρρες και πέρασε στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Τα δύο πρώτα τέρματα επιτεύχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, μέσα σε έξι λεπτά (από το 20′ μέχρι το 26′), από τους Τζίμα και Ζίβκοβιτς. Πήρε χρόνο συμμετοχής μετά από καιρό και, μάλιστα, σκόραρε στο 82′ ο Αντρέ Ρικάρντο, ενώ το 4ο τέρμα σημείωσε ο Μπράντον στο 85′. Τον «χορό» των τερμάτων έκλεισε ο Κωνσταντέλιας στις καθυστερήσεις. Στο παιχνίδι προς το φινάλε πέρασε και ο νεαρός γκολκίπερ, Χρήστος Ταληχμανίδης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.