Πήρε Ουρουγουανό επιτελικό ο ΠΟΤ Ηρακλής και άλλους δύο ξένους

Ο Νικολάς Σίλβα

Ο ΠΟΤ Ηρακλής προχώρησε στην απόκτηση του 26χρονου Ουρουγουανού μεσοεπιθετικού, Νικολάς Σίλβα. Ο βραχύσωμος (1,65) επιτελικός μέσος θα αγωνίζεται για τον επόμενο χρόνο με τα «κυανόλευκα», αναλαμβάνοντας ουσιαστικά το ρόλο του «μαέστρου» στο παιχνίδι της ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στο Μοντεβιδέο και έχει αγωνιστεί σε Ράμπλα, Καφεταλέρος, Γουόντερερς, Τσέρο Λάγκρο και Αγκροπεκουάριο. Στην τελευταία ομάδα εντάχθηκε τον Ιανουάριο του 2023 και μέτρησε τρεις συμμετοχές στην δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής, ενώ έχει κάνει και ένα σύντομο πέρασμα από το Μεξικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ έχει τη χαρά να ανακοινώσει τη μεταγραφή του 26χρονου (20/02/1997) Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή, EDUARDO NICOLAS SILVA DE LEON, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για 1 χρόνο και η παρουσία του θα είναι καταλυτική για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. NICOLAS, η μεγάλη «κυανόλευκη» οικογένεια σε καλωσορίζει! Σου ευχόμαστε νίκες κι επιτυχίες!».

Επίσης η θεσσαλονικιώτικη ομάδα έκανε γνωστή την απόκτηση του 31χρονου Γάλλου με καταγωγή από το Τόγκο κεντρικού αμυντικού Σιμόν Γκμπενιόν με ύψος 1.90, που αγωνιζόταν με τη Σολέ στη χώρα του, ενώ έχει παίξει και σε Ισπανία (Μιρανές) και Γεωργία (Τμπίλισι).  Μάλιστα, έχει αγωνιστεί και στα προκριματικά του Champions League και του Europa League.

Επίσης, μία άλλη σημαντική μεταγραφική προσθήκη είναι αυτή του Σερβοαυστριακού υψηλόσωμου αμυντικού μέσου, Νταβίντ Στοΐσεβιτς, από την αυστριακή Ανιφ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.