Πήρε τον βαθμό με δέκα παίκτες ο ΝΠΣ Βόλος

O ΝΠΣ Βόλος, παρότι αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το  45′, πήρε λευκή ισοπαλία (0-0) από την Κηφισιά στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι του Κώστα Μπράτσου δεν κατόρθωσαν να προσπεράσουν την ομάδα του Ανχελ Λόπεθ και να τους αφήσουν προτελευταίους, παρότι έπαιζαν με παίκτη περισσότερο για ένα ημίχρονο, οπότε ο βαθμός του ΝΠΣ Βόλος μόνο ως επιτυχία μπορεί να θεωρηθεί.

Ο αγώνας ξεκίνησε με ευκαιρία για την Κηφισιά, όταν στο 3ο λεπτό ο Μενέντες πήρε την επαναφορά από την απομάκρυνση του Μπαριέντος και με μονοκόμματο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο 20′, όταν ο Αναγνωστόπουλος σταμάτησε τον Κόμπα στο μεταξύ τους τετ-α-τετ, ενώ στη συνέχεια ο παίκτης του Βόλου σούταρε από πλάγια και η μπάλα πήρε τροχιά παράλληλη της εστίας.

Ο ΝΠΣ Βόλος έμεινε με δέκα παίκτες στο τελείωμα του πρώτου μέρους, όταν ο Ασλανίδης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα σε μαρκάρισμα πάνω στον Μπιφουμά. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα στο δεύτερο ημίχρονο και πίεσαν, με τον Κόβατς να αποκρούει στο 52′ το εξ επαφής πλασέ του Τετέι.

Από κει και πέρα ο ΝΠΣ Βόλος αμύνθηκε σωστά και κατόρθωσε να κρατήσει ως το τέλος το «μηδέν», φεύγοντας από την Καισαριανή με έναν πολύτιμο βαθμό, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (83′ Γιόβαντσιτς), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Σολόα (66′ Σναϊντερλάν), Μενέντες, Μπιφουμά, Τετέι, Κλωναρίδης (66′ Ίλιεφ)

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κόβατς, Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μύγας, Γκλάβτσιτς (45’+1 Ράσιτς), Μπαριέντος (53′ Τσοκάνης), Ντε Καμπς (53′ Τρουιγιέ), Κόμπα, Ασεχνούν, Χουάν Γκαρσία (89′ Μωραΐτης)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.