Πήρε βαθμό στο Αγρίνιο ο ΝΠΣ Βόλος, 1-1 με τον Παναιτωλικό

Πανηγυρισμοί στην ισοφάριση του ΝΠΣ Βόλος

Τον βαθμό της ισοπαλίας πήρε ο ΝΠΣ Βόλος στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, με τη μεταξύ τους αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με σκορ 1-1, για την 23η αγωνιστική της Super League. Στις καθυστερήσεις ισοφάρισε ο Δημόπουλος για τον ΝΠΣ Βόλος.

Στο 12′ για τους γηπεδούχους καταγράφεται η ωραία ενέργεια του Μουνιέ, που μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, σούταρε, αλλά ο Γκαραβέλης έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Μουνιέ ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής στις ενέργειες του Παναιτωλικού που είχε και αρκετές στατικές φάσεις, για να έρθει τελικά το 1-0 στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ντίας έκανε το δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ο Γκαραβέλης δεν μπλόκαρε αλλά απομάκρυνε και ο επερχόμενος Μουνιέ με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αγρινίου.

Το 1-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, αφού ο ΝΠΣ Βόλος δεν αντέδρασε, με μόνη φάση το σουτ από μακριά του Φεράρι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τη μπάλα να βγαίνει έξω από το δεξί δοκάρι του Φερνάντες.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48′ καταγράφεται μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Παναιτωλκό, που ξεκίνησε από κλέψιμο του Ντίας, ο Ντάουντα δεν κατάφερε να πλασάρει εξ’ επαφής και στην εξέλιξη της φάσης ο Μουνιέ δεν κατάφερε να πάρει την κεφαλιά. Από την άλλη, στο 52′ ο Τόρες έκανε την ντρίπλα για να τον ανατρέψει ο Σιέστεντ, με τον διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Κατσικογιάνη, να δείχνει πέναλτι αρχικά. Ωστόσο και μετά τη χρήση του VAR διόρθωσε την απόφασή του και έδειξε φάουλ εκατοστόμετρα έξω από την περιοχή του Παναιτωλικού.

Ο Παναιτωλικός είχε ευκαιρία και για δεύτερο τέρμα στο 62′, όταν ο Αλβάρεζ βρέθηκε μόνος στο ύψος της μεγάλης περιοχής, σούταρε με δύναμη αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γκαραβέλη.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα πάντως ο καβγάς ανάμεσα σε Ντίας και Κάσες και με εμπλοκή του Μάντζη, έφερε τις κόκκινες κάρτες για τον παίκτη του Παναιτωλικού και τον Έλληνα επιθετικό του ΝΠΣ Βόλος. Tελικά στην επόμενη φάση και στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΝΠΣ Βόλος ισοφάρισε μετά από εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ, πάσα του Τσίκα και πλασέ του Δημόπουλου, με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

Παναιτωλικός: Φερνάντεθ, Τζανακάκης, Μαλής, Σίενστεντ, Κέβιν, Ντίας, Ντάλσιο, Μουνιέ, (86′ Ντουάρτε) Ρόσα, Άλβαρεζ (74′ Ταχάρ), Ντάουντα (80′ Μπαΐροβιτς).

ΝΠΣ Βόλος: Γκαραβέλης, Οικονόμου, Τσίκα, Δημόπουλος, Ντεντάκης (72′ Λύρατζης), Φεράρι (65′ Κάσες), Τσοκάνης (78′ Μπαλογιάννης), Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Τόρες, Μάντζης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.