Πληρώνει τον Αντώνη Τσιάρα ο Ολυμπιακός Βόλου

Μετά από απόφαση και του Διαιτητικού Δικαστηρίου

Mία ακόμη απόφαση σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, δικαιώνοντας τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Αντώνη Τσιάρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το Διαιτητικό Δικαστήριο ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 101/2021 απόφασή του ποινή της αφαιρέσεως τριών βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Αντώνη Τσιάρα, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της ίδιας απόφασης, εντός προθεσμίας πέντε εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τον Δεκέμβριο του 2020, όταν και ο Τσιάρας είχε προσφύγει στα αρμόδια όργανα, είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία τόνιζε ότι ο παίκτης ήταν στο ακέραιο πληρωμένος έως και τον Ιανουάριο από την ΠΑΕ, και για τους μήνες της καραντίνας πληρωνόταν τα χρήματα που έδινε σε όλους τους εργαζομένους που τέθηκαν σε αναστολή το κράτος. Ωστόσο θεωρεί ότι ο Τσιάρας διεκδίκησε και τους μισθούς του για εκείνους τους μήνες που οι ομάδες ήταν σε αναστολή όπως και δώρο Πάσχα και επίδομα αδείας καλοκαιριού. «Βέβαια απλήρωτος είναι κάποιος που δουλεύει, προσφέρει και δεν πληρώνεται, όχι κάποιος που κάθεται, πληρώνεται από το κράτος αλλά διεκδικεί και χρήματα που δεν δούλεψε» ανέφερε τότε η σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.