Ποιοι και πώς βρέθηκαν στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου; (φωτογραφίες)

Tη στιγμή που η αγωνιστική δραστηριότητα και οι προπονήσεις αθλητών και αθλητριών έχουν σταματήσει σε παγκόσμιο επίπεδο λόγω κορωνοϊού, και ενώ αρκετοί σύλλογοι και στη Μαγνησία έχουν καταγγείλει ότι κακώς κάποιοι παραβιάζουν τις εγκαταστάσεις τους και αθλούνται, οι εικόνες χθες το απόγευμα στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου παρουσιάζουν κάτι ακριβώς το αντίθετο από το επιθυμητό και αναγκαίο.

Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές, με άτομα να μοιάζουν να αθλούνται σαν σε προπόνηση, θυμίζοντας οργανωμένη ομάδα, ενώ σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις και στον Βόλο έχει μπει λουκέτο λόγω κορωνοϊού. Είναι άξιο απορίας βέβαια πώς αυτά τα άτομα κατόρθωσαν να εισέλθουν στο βοηθητικό του ΕΑΚ και γιατί δεν αντιλαμβάνονται τους κινδύνους που υπάρχουν αλλά και τη σημασία του «Μένουμε Σπίτι» που τονίζει συνεχώς η κυβέρνηση και οι ειδικοί επιστήμονες, για να μην έχουμε πισωγυρίσματα σε ό,τι αφορά την προσπάθεια καταπολέμησης της πανδημίας.

«Στεναχωριέμαι να λέω πως τυχόν απρόσεκτες συμπεριφορές όλων μας, οδηγούν σε αναζωπυρώσεις» δήλωνε χθες στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας… Άραγε, τόσο εύκολο είναι να μπει κανείς σε κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις;

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.