Πόλο Εφήβων: Τρεις ομάδες για δύο εισιτήρια πρόκρισης

Μάχη μεταξύ ΟΥΚ Βόλου, ΟΕΑΝΑΒ και ΝΟΛ

Σε ρυθμούς Β’ φάσης κινούνται οι ομάδες πόλο στο πλαίσιο της Β’ φάσης του εφηβικού, με τον όμιλο του Βόλου και το κολυμβητήριο του ΕΑΚ να φιλοξενεί τρεις ομάδες και δύο από αυτές να προκρίνονται στην επόμενη φάση.

Συγκεκριμένα, ΝΟ Λάρισας, ΟΕΑΝΑΒ  και ΟΥΚ Βόλου αναμετρούνται μεταξύ τους, διεκδικώντας μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η αρχή γίνεται σήμερα Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, με τον ΟΥΚ Βόλου να αντιμετωπίζει τον ΟΕΑΝΑΒ στις 19:00. Επόμενο προγραμματισμένο παιχνίδι είναι αυτό της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου, με τον ΟΕΑΝΑΒ να αντιμετωπίζει τον ΝΟ Λάρισας στις 11:00, ενώ την ίδια ημέρα το λαρισαϊκό σύνολο θα τεθεί αντιμέτωπο με τον ΟΥΚ Βόλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γ’ φάση έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο 21-23 Ιανουαρίου του νέου έτους, ενώ η Δ’ και τελική φάση θα διεξαχθεί από τις 19 έως και τις 21 Απριλίου.

Βολιώτικη παρουσία καταγράφεται και στο πρωτάθλημα Κορασίδων, καθώς ΟΕΑΝΑΒ και ΟΥΚ Βόλου έχουν τοποθετηθεί στον όμιλο Λάρισας μαζί με τον τοπικό ΝΟΛ. Επίσης από τον συγκεκριμένο όμιλο προκύπτουν δύο εισιτήρια για πρόκρισης στην επόμενη φάση, με τους αγώνες να διεξάγονται το τριήμερο 14-16 Ιανουαρίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.