Πολύ αισιόδοξα μηνύματα από τη Δήμητρα, στην έξοδο όμως ο Κοντοβάς

Μπορεί η σημερινή να είναι μέρα εκλογών για τη Δήμητρα, με σκοπό τη συγκρότηση ενός νέου διοικητικού συμβουλίου, όπου δεν θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και αλλαγές, καθώς είναι βέβαιο ότι την ομάδα θα «τρέξουν» οι ίδιοι άνθρωποι με δυο-τρεις προσθήκες νέων παραγόντων, αλλά όλο το προηγούμενο διάστημα οι ιθύνοντες του συλλόγου από την Ευξεινούπολη μόνο με σταυρωμένα χέρια δεν έχουν μείνει, περιμένοντας τις σημερινές αρχαιρεσίες.

Αντιθέτως έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν που θα βρει τους «πράσινους» για πρώτη φορά στην ιστορία τους στη Γ’ Εθνική. Η διοίκηση λοιπόν δουλεύει και με βάση τις εισηγήσεις του προπονητή Μιχάλη Ανδρωνά, που έχει συμφωνήσει να παραμείνει, έχουν ήδη επιτευχθεί πολλές συμφωνίες για την ανανέωση της συνεργασίας με αρκετούς παίκτες του βασικού κορμού, οι οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Παράλληλα, προχωρημένες είναι οι επαφές και με μεταγραφικούς στόχους που εκτιμάται ότι θα έχουν θετική κατάληξη, ώστε να επισημοποιηθούν οι πρώτες προσθήκες στο ρόστερ σύντομα.

Η Δήμητρα δίνει πολύ αισιόδοξα μηνύματα για την επόμενη ιστορική γι’ αυτήν ποδοσφαιρική χρονιά, στην οποία με λελογισμένο μπάτζετ και σωστή οργάνωση θα προσπαθήσει να κάνει αισθητή την παρουσία της στην τελευταία εθνική κατηγορία. Πάντως σ’ αυτή την προσπάθεια δε θα συμμετέχει, όπως όλα δείχνουν, ο Παναγιώτης Κοντοβάς. Ο 37χρονος ακραίος επιθετικός βρίσκεται κοντά στην έξοδο, αφού μετά τις πρώτες συζητήσεις με τη διοίκηση διαπιστώθηκε ότι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν, ενώ ήδη ακούγεται έντονα ότι θα ενισχύσει τον Γ.Σ. Αλμυρού, στον οποίο θα επιστρέψει. Με τους Αλμυριώτες θα ασχοληθεί και ο πρώην τεχνικός διευθυντής πλέον της Δήμητρας Γιώργος Περπερίδης, ο οποίος αφήνει τους Ευξεινοπολίτες για τον Γυμναστικό.

Η διοίκηση της Δήμητρας δίνει μεγάλο βάρος και στη βοήθεια που προσδοκά να υπάρξει από Δήμο Αλμυρού και Περιφέρεια Θεσσαλίας για την υλοποίηση των απαραίτητων εργασιών στο γήπεδο της Ευξεινούπολης, έτσι ώστε αυτό να πάρει άδεια διεξαγωγής αγώνων για τη Γ’ Εθνική,  ενώ πολύ σημαντική είναι η πρωτοβουλία επιτροπής, που έχει αναλάβει να εγγράψει όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη, που θα δίνουν ετήσια συνδρομή 100 ευρώ και ήδη το έχει καταφέρει με περίπου 100 άτομα, όπως λένε οι πληροφορίες.

Ο κόσμος επομένως δείχνει μεγάλη διάθεση για στήριξη και αδημονεί να δει την ομάδα του στη Γ’ Εθνική.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.