Πολύ σκληρός, για να πεθάνει ο Ρήγας, 2-1 τον Αμβρυσσέα

«Πελάτη» έπιασε τον Αμβρυσσέα Διστόμου ο Ρήγας Φεραίος, αφού τον νίκησε για δεύτερη φορά φέτος στο πρωτάθλημα μετά το διπλό με 1-2 στον πρώτο γύρο. Οι Βελεστινιώτες κατάφεραν με το ίδιο σκορ να πάρουν το τρίποντο στην έδρα τους, παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 0-1, και έδειξαν ότι είναι πολύ σκληροί για να πεθάνουν, μειώνοντας στους πέντε βαθμούς τη διαφορά με τον Ολυμπιακό Βόλου, που με τα σημερινά δεδομένα είναι η τελευταία ομάδα που θα σωζόταν και την οποία αντιμετωπίζουν σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο γήπεδό τους την επόμενη Κυριακή.

Το ματς ξεκίνησε με μεγάλη φάση για τον ΡήγαΦεραίο, αλλά ο Ντέντσεφ με εντυπωσιακή απόκρουση στέρησε το γκολ από τον Τσελεπή σε κεφαλιά που έκανε ο επιθετικός των γηπεδούχων, ο οποίος είχε και δεύτερη ευκαιρία να σκοράρει μετά το ριμπάουντ, αλλά με το αριστερό έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Στο 24’ ο Βούλγαρος γκολκήπερ γλίτωσε το αυτογκόλ του Καλαγκάνη με θεαματικό τρόπο, ενώ στη συνέχεια ο Αλεξίου δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα με προβολή .

Το γκολ δεν ερχόταν για τον Ρήγα Φεραίο, αλλά ήρθε για τον Αμβρυσσέα στο 29’ με πέναλτι του Κωστούλα, που κέρδισε από τον Σπαθή ο Βαγγέλη.

Επτά λεπτά αργότερα ο Αλεξίου έκανε το εξ επαφής πλασέ, που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Τελικά το πολυπόθητο γκολ ήρθε στο 33’ με αυτογκόλ με το γόνατο του Βλάχου στην προσπάθειά του να διώξει μετά από κόρνερ του Σπαθή από τα δεξιά.

Νωρίς στο δεύτερο μέρος ο Ρήγας έφτασε στην ανατροπή, αφού πρώτα ο Παπαγιάννης ενήργησε σωτήρια, όταν ο Ντος Σάντος βγήκε απέναντί του, αλλά τον νίκησε. Συγκεκριμένα στο 58’ ο Σπαθής έφερε την μπάλα από τα αριστερά με φάουλ στο πίσω δοκάρι και ο προωθημένος Καρλιάμπας, χωρίς να πηδήξει, έκανε με κεφαλιά το 2-1.

Μάλιστα θα μπορούσε να γίνει και το 3-1 στο 62’, αλλά ο Τσιώλης, που βγήκε στο τετ-α-τετ με τον Ντέντσεφ αστόχησε. Πάντως, ο Ρήγας κράτησε το υπέρ του σκορ ως το τέλος και αναπτέρωσε τις ελπίδες του.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Καρλιάμπας, Γκάγκας, Σπαθής, Αλεξίου, Χατζησταμάτης (83′ Παπακώστας), Νασιακόπουλος (87′ Παπαγεωργίου), Τσιώλης (69′ Κυριάκος), Τσελεπής (90′ Σουγκάρης), Τζοβάρας

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ: Ντέντσεφ, Μαργαρίτης (32′ Βλάχος), Καλαγκάνης, Γιαλαμίδης (65′ Μπότσης), Τέλλος, Βαγγέλη, Ντος Σάντος, Χύσι, Κωστούλας, Σούκιας (85′ Σχίζας), Μανιδάκης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.