Πραγματοποιήθηκαν αγώνες τριάθλου της ακαδημίας στίβου της Νίκης Βόλου

Με τη συμμετοχή 130 αθλητών και αθλητριών ολοκληρώθηκαν οι αγώνες τριάθλου της ακαδημίας στίβου της Νίκης Βόλου το Σάββατο 24/11 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.
Όπως αναφέρει ο σύλλογος: “Όλοι οι αθλητές μας από 4 έως 10 ετών συμμετείχαν σε τρία αγωνίσματα ανάλογα με την ηλικία τους (ταχύτητα – άλμα – ρίψη) και στο τέλος των αγώνων επιβραβεύτηκαν όλοι με μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής δίνοντας σημασία στο “ευ αγωνίζεσθαι” και όχι στην νίκη και την επίτευξη επιδόσεων.
Πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος στους αγώνες και στους προπονητές και τις προπονήτριες του συλλόγου μας, που ενθάρρυναν τους μικρούς μας πρωταγωνιστές και σε όλους τους βοηθούς (γονείς, αθλητές αγωνιστικής ομάδας, φίλους του συλλόγου) που συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων.
Επίσης ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που παρευρέθησαν και στήριξαν τις προσπάθειες όλων των παιδιών καθώς επίσης και στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας με επικεφαλής τον κ. Ηλιόπουλο Βασίλη για την κάλυψη Πρώτων Βοηθειών καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων όπου πάντα είναι δίπλα μας και μας τιμούν με την παρουσία τους”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.