Πρεμιέρα στα γυναικεία πρωταθλήματα

Αρχίζουν από σήμερα Κυριακή 20 Νοεμβρίου τα γυναικεία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και ο Βόλος εκπροσωπείται στην Α΄ Εθνική από τον “ΑΣ Βόλος 2004” και στην Β΄ Εθνική από τον ΝΠΣ Βόλος

Ο Βόλος 2004 στην Α’ Εθνική έχει στον όμιλό του άλλες τρεις Θεσσαλικές ομάδες τις Ελπίδες Καρδίτσας, την ΑΕ Λάρισας και τα Τρίκαλα 2011, τον μόνιμο πρωταθλητή ΠΑΟΚ και ακόμη τον Άρης Θεσσαλονίκης, τις Άβαντες Χαλκίδας και την Καστοριά που είναι και η πρώτη αντίπαλος (σήμερα 20/11, 15:00, βοηθ. ΕΑΚ)

Η προπονήτρια του Βόλος 2004 Έλενα Κουσκούνη επέλεξε για την σημερινή πρεμιέρα τις παρακάτω παίκτριες: Kaas, Τσιλίκα, Βέτσικα, Γρηγοριάδη, Ιωακειμίδου, Κέκου, Σύρμου, Παπαδοπούλου, Ζήγρα, Νέννε, Γκέκα, Καρακάνα, Νάνου, Κοκμοτού, Αναγνώστου, Κιάρη, Σιέχου, Σαρρηγιάννη, Κατσιγιάννη, Νικοπούλου

Στην σημερινή πρεμιέρα θα γίνουν τα ματς: ΠΑΟΚ-ΑΕ Λάρισας,  Άβαντες Χαλκίδας-Ελπίδες Καρδίτσας, Τρίκαλα 2011-Άρης, ενώ στο Βόλο στο ματς της ομάδας της Έλενας Κουσκούνη με την Καστοριά διαιτητής ορίστηκε η Αλεξάνδρα Δεληγιάνη από την Λάρισα.

*Στην Β’ Εθνική Γυναικών θα αγωνιστεί η γυναικεία ομάδα ποδόσφαιρου του ΝΠΣ Βόλος που με προπονητή τον Γ. Πλατανιά στην παρθενική της παρουσία πέρσι ήταν πρωταθλήτρια στην Γ’ Εθνική. Ο ΝΠΣ Βόλος είναι στον 1ο όμιλο και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος σήμερα Κυριακή 20 Νοεμβρίου θα υποδεχθεί (15:00) στο Αθλητικό Κέντρο “Ολγα Βασδέκη” την Βασίλισσα Θράκης. Οι άλλες ομάδες που θα αντιμετωπίσει στον όμιλό του ο ΝΠΣ Βόλος είναι οι Λέοντες Θεσσαλονίκης, ο Μέντεκας Καλαμαριάς, η Δόξα Δράμας 2016, η Πανσερραϊκή, ο ΓΠΣ Βέροια Ladies, οι Σειρήνες Γρεβενών, και η Ροδόπη ’87 Κομοτηνής.

Η 1η αγωνιστική

Πανσερραϊκή-Μέντεκας

Δόξα 2016-Λέοντες

Ροδόπη ΄87-Βέροια Λέιντις

ΝΠΣ Βόλος-Βασίλισσα

Ρεπό: Σειρήνες

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.