Προετοιμασία ενόψει ΑΕΛ

Στο αγωνιστικό μέρος, ο ΝΠΣ Βόλος έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΛ, για την 25η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League, με τα δύο σύνολα πλέον να μην «βλέπουν» είσοδο στα πλέι οφ, μετά τις ήττες από Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Από πλευράς ΝΠΣ, ο Βασίλης Μάντζης απουσίασε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς είχε αποβληθεί στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Από την άλλη η ΑΕΛ μετρά αρκετές επιστροφές σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ουάρντα και Κάτσε δεν αγωνίστηκαν αφού βρίσκονται στην ΑΕΛ ως δανεικοί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, οπότε επιστρέφουν μαζί με τους Μιχαήλ, Καρανίκα, Μπούστος και Μπέρτο, ενώ προσφάτως ανακοινώθηκε και η απόκτηση του Ρουμάνου διεθνή αμυντικού Στελιάνο Φίλιπ. Συγχρόνως όμως εκτός αποστολής θα μείνει λόγω καρτών ο Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, ενώ ο προπονητής της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεσή του και τον Αιγύπτιο Αλί Γκαζάλ που έγινε αλλαγή στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ λόγω τραυματισμού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.