Προφυλάχθηκε ο Δωματάς, όλο το πρόγραμμα ο Πότσι

Κανονικά στη διάθεσή του θα έχει ο Παναγιώτης Τζαναβάρας για το κυριακάτικο ματς κόντρα στους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου τόσο τον Δωματά όσο τον Πότσι. Ο πρώτος μπορεί σήμερα στην προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο της Άλλης Μεριάς να προφυλάχθηκε, ωστόσο είναι δεδομένο ότι την Πέμπτη στο Πανθεσσαλικό θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα.

Σε ό,τι αφορά τον δεύτερο, παρόλο ότι νιώθει κάποιους πόνους στα πλευρά από τη γονατιά που δέχτηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας και η οποία τον ανάγκασε να μη συνεχίσει στο δεύτερο ημίχρονο, γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς.

Σχετικά με τον Ντα Κόστα, όπως έχουμε σημειώσει, θα αγωνιστεί την Κυριακή και οι πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός είναι πάρα πολλές, αφού ο αντίπαλος είναι από αυτούς που θεωρητικά είναι χαμηλής δυναμικότητας και θα μπορέσει υπό αυτό το πρίσμα χωρίς ιδιαίτερο ρίσκο η τεχνική ηγεσία να δει σε συνθήκες επίσημου παιχνιδιού μετά από πολύ καιρό σε τι κατάσταση είναι ο Πορτογάλος επιτελικός μέσος, που στις προπονήσεις δείχνει καλή εικόνα.

Ο αγώνας της 8ης αγωνιστικής δηλαδή θα είναι και ένα κρας τεστ για το μεγάλο αστέρι του Ολυμπιακού για το πόσο θα μπορεί να υπολογίζεται για τα επόμενα αποφασιστικά ματς, που θα κρίνουν πολλά, καθώς έπειτα από την αναμέτρηση με τους Μαύρους Αετούς και μετά τη διακοπή για το Κύπελλο (οι Βολιώτες έχουν αποκλειστεί από τον θεσμό) ακολουθεί μία δύσκολη σειρά αγώνων με ΑΕ Καραϊσκάκης, Διαγόρα Σεβαστής και Νίκη.

Το γεγονός ότι ο Ντα Κόστα θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση φέτος αποτελεί κι ένα κίνητρο για τον κόσμο να πάει στο Πανθεσσαλικό, αφού το όνομα του αντιπάλου μόνο εμπορικό δεν είναι, αλλά και για να δείξουν οι φίλαθλοι ότι παρά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα δεν έχασαν την πίστη τους στην ομάδα του και στις δυνατότητές της.

Στον Ολυμπιακό έχουν διαχειριστεί με τον σωστό τρόπο το ανεπιτυχές αποτέλεσμα στη Φιλιππούπολη της Λάρισας, αφού άπαντες έκαναν την αυτοκριτική τους και περιμένουν την εύκολη επιστροφή στις επιτυχίες την Κυριακή.

Να τονιστεί ότι οι Μαύροι Αετοί έχουν υποστεί τέσσερις συνεχόμενες ήττες μετά το αρχικό καλό τους ξεκίνημα με συγκομιδή πέντε βαθμών σε τρία ματς. Στα τέσσερα τελευταία τους παιχνίδια έχουν 1-7 τέρματα, χωρίς να καταφέρουν να πάρουν κάποιο πόντο, ωστόσο ο βαθμός συγκέντρωσης των παικτών του Ολυμπιακού λόγω και της ήττας που προηγήθηκε θα είναι μεγάλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.