Προϊδεάζει τους Νικιώτες πώς θα δουν το Παντελής Μαγουλάς

Στη σελίδα της Νίκης στο fb ο πρόεδρος Θανάσης Τζήμας ανάρτησε μία φωτογραφία, όπου φαίνεται το προπονητικό κέντρο της Ελπίδας Ανδρομάχης (εκεί έκανε προπονήσεις η ομάδα U19 της Ολλανδίας πέρσι το καλοκαίρι στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στη χώρα μας, μένοντας απόλυτα ευχαριστημένη) αλλά και από το ΔΑΚ Κατερίνης, όπου διεξήχθησαν αρκετά παιχνίδια και ο τελικός.

Οι δύο αγωνιστικοί χώροι, τους οποίους κατασκεύασε η ίδια εταιρεία που ανέλαβε και το Π. Μαγουλάς, είναι άψογοι και γι’ αυτό ο ίδιος σχολιάζει ότι έχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία, ώστε να παραδίδει προπονητήρια και γήπεδα «χαλιά», θέλοντας να προϊδεάσει και τους φίλους της Νίκης για το πώς θα δουν το δικό τους γήπεδο σε δύο μήνες και λιγότερο. Και η εταιρεία Hellasod και ο ίδιος ο Θανάσης Τζήμας έχουν δώσει εξετάσεις για το συγκεκριμένο θέμα και τις έχουν περάσει με επιτυχία.

Παράλληλα, σε μία ένθετη φωτογραφία διακρίνεται ο κ. Τζήμας με μία σπουδαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα, τον προπονητή της U19 της Ολλανδίας και παλιό παίκτη του Άγιαξ, της Λάτσιο και της Ίντερ Άρον Βίντερ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.