Πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και διεθνή με τη Γαλλία απέκτησε η Κηφισιά

Παίκτης της Κηφισιάς θα πρέπει να θεωρείται ο Μοργκάν Σναϊντερλέν, με τη νεοφώτιστη ομάδα της Stoiximan Super League να ολοκληρώνει μια σπουδαία μεταγραφή!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δυο πλευρές ήρθαν σε οριστική συμφωνία την Παρασκευή (29/09) και ο 34χρονος χαφ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα και να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Γάλλος μέσος στις αρχές Αυγούστου υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Κόνιασπορ, ωστόσο, λόγω ενός προσωπικού ζητήματος αποχώρησε και έμεινε ελεύθερος, με την Κηφισιά να μην αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Έτσι, εύκολα γίνεται αντιληπτό, ότι η ομάδα των Βορείων Προαστίων ανεβάζει επίπεδο τη μεσαία γραμμή της με έναν παίκτη που έχει σημαντικές παραστάσεις από την Premier League, το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, με τις φανέλες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έβερτον και Σάουθαμπτον.

Με τους «κόκκινους διάβολους» κατέκτησε το Europa League (2017), το FA Cup (2016), το Carabao cup (2017) και το σούπερ καπ Αγγλίας (2017), ενώ μετράει 15 συμμετοχές με την εθνική Γαλλίας, όντας και στην αποστολή για το Euro 2016.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.