Πρόκληση: Προπόνηση στο κλειστό για επανασπορά ΕΑΚ έκανε ο Ν.Π.Σ.!

Προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του ΕΑΚ Βόλου έκανε σήμερα το πρωί ο Ν.Π.Σ. Βόλος στις 10.30, τη στιγμή που το δελτίο Τύπου του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ ανέφερε πριν λίγες μέρες ότι από τις 25.10.2017-20.11.2017 θα γίνει εκεί επανασπορά.

Ουσιαστικά δηλαδή το Στάδιο δεν επιτρέπεται από χθες Τετάρτη να το χρησιμοποιήσει καμία ομάδα, ωστόσο οι επίσημες αποφάσεις γίνονται «κουρελόχαρτο» για χάρη του ξενόφερτου σωματείου, το οποίο, όπως κάποιοι βγαίνουν και λένε δακρύβρεχτα, δήθεν ήρθε να ενώσει.

Το ερώτημα είναι αν στον ενωτικό του ρόλο περιλαμβάνεται και το «κάνω ό,τι γουστάρω και λογαριασμό δε δίνω σε κανέναν». Αντιθέτως, σκοπός του είναι να προκαλεί συνεχώς τις μεγάλες ομάδες της πόλης και να περνά το μήνυμα ότι απολαμβάνει προνομίων και ασυλίας από το οτιδήποτε. Αυτό, αν μη τι άλλο, μόνο το μήνυμα της ενότητας δεν περνά, αλλά του διχασμού και καταρρέει πολύ εύκολα η αστεία προπαγάνδα κάποιων, που στρέφονται ξεκάθαρα κατά των δύο μεγάλων ομάδων της πόλης, του Ολυμπιακού Β. και της Νίκης Β.

Η σημερινή ενέργεια έρχεται δυστυχώς να πυροδοτήσει το κλίμα με ευθύνη του Ν.Π.Σ. ενόψει του ματς με τη Νίκη στο Πανθεσαλικό, αφού οι μάσκες έπεσαν για το πόσο πολύ νοιάζεται για καλό του βολιώτικου ποδοσφαίρου το εκ Πιερίας ορμώμενο σωματείο και αποτελεί ευθεία πρόκληση για τις δύο μεγάλες ομάδες και τους φιλάθλους της.

Φυσικά, αναμένουμε και τις δημόσιες εξηγήσεις του προέδρου και αντιπροέδρου του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, κ.κ. Βλιώρα και Καπουρνιώτη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.