Πρόκριση στη β’ φάση της Γ’ Εθνικής Πόλο για τους Άνδρες της Νίκης

Το απόλυτο 3/3 έκανε η ομάδα πόλο Ανδρών της Νίκης Βόλου στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών 2022-2-23 και που διεξήχθη σε πέντε ομίλους, για να πάρει έτσι το ένα από τα 10 εισιτήρια που δίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε Αττική, Πάτρα, Χαλκίδα, Βόλο και Αλεξανδρούπολη, ενώ στην τελική φάση (27-30/7) προκρίθηκαν οι δυο πρώτοι από κάθε όμιλο, που μετά από κλήρωση θα σχηματίσουν δυο ομίλους των πέντε ομάδων.

Η Νίκη Βόλου πήρε το θετικό αποτέλεσμα αρχικά απέναντι στον Νηρέα Λαμίας 17-9, ενώ με 12-7 επικράτησε στη συνέχεια σε βάρος του ΑΝΟ Αργυρούπολης, ομάδα που την ακολουθεί στην επόμενη φάση. Στο φινάλε του ομίλου στον Βόλο εξάλλου, οι «κυανόλευκοι» πήραν το θετικό αποτέλεσμα και απέναντι στην Αναγέννηση Λαμίας χάρη στο τελικό 6-8 υπέρ τους.

Η βαθμολογία στον όμιλο του Βόλου: Νίκη Βόλου 9, ΑΝΟ Αργυρούπολης 6, Αναγέννηση Λαμίας 3, Νηρέας Λαμίας 0.

Στη β’ φάση έχουν προκριθεί μαζί με τη Νίκη Βόλου οι Πιγκουίνοι Ρόδου, ΑΟ Καστέλλας, Επειός Ηλίδας, ΟΠΑΘΑ, ΝΟ Χαλκίδας, ΝΟ Αλιβερίου, ΑΝΟ Αργυρούπολης, ΑΚΑ Καρδίτσας και Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.