Πρόκριση στο Κύπελλο για Ηρακλή Βόλου και Μικροθήβες

Η ενδεκάδα του Ηρακλή Βόλου στο ματς με τον Ιάσονα

Δύο αγώνες για την προκριματική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ έγιναν σήμερα Σάββατο (7/10), με τον Ηρακλή Βόλου και τις Μικροθήβες να παίρνουν την πρόκριση για την πρώτη φάση του θεσμού.

Ο Ηρακλής επικράτησε με 1-0 στο Βασδέκειο του Ιάσονα Αλλης Μεριάς με σκόρερ τον Κουτσογιάννη στο 78’, ο οποίος με προβολή μετά από κόρνερ έδωσε τη νίκη στη ομάδα.

Και οι δύο ομάδες είχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, με τον Ηρακλή να έχει και χαμένο πέναλτι στο 65’ με τον Σπανό.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΟΛΟΥ: Αλντερβίσι, Γκόλιας (89’ Παπαλόπουλος), Πάγια, Στεργίου, Μάρκος, Κοσμάς (60’ Πέτσης), Δαμασιώτης (71’ Κολοβός), Ρίζος, Κρατσάνας (60’ Κουτσογιάννης), Λιάκκος (70’ Μπουκώρος), Σπανός

ΙΑΣΩΝ Α.Μ.: Σφυρλίδας, Πολλίνι, Καραγιάννης (70’ Μπακατσής), Γούτσιας, Βέτσικας Α. (70’ Μπισκανάτας), Στατήρας (55’ Περδίου), Σαββίδης (55’ Βέτσικας Γ.), Παναγιωτίδης, Τσίγγας (85’ Μπαλλάς), Χριστάκης, Οικονομίδης.

Η ενδεκάδα του Ιάσονα

Οι Μικροθήβες στην παράταση με γκολ του Ρεφουγιάτι στο 98’ κέρδισαν με 3-2 τον Ελευθεριακό, που είχε προηγηθεί με 0-2. Ο Ρεφουγιάτι ήταν αυτός που είχε στείλει και το ματς στην παράταση στον κανονικό αγώνα με γκολ στο 66’, με τον Καπέσιο να μειώνει αρχικά σε 1-2 με πέναλτι στο 61’.

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Καρλάφτης, Ν. Καλέμι, Δράκος, Λανάι, Παπανίκος (100’ Νιφόρος), Γ. Γκαραβέλας (100’ Παπανικολόπουλος), Αναστασίου, Κολυμήτρας, Μ. Καλέμι (60’ Καπέσιος-105’ Μαντζαβίνος), Ρεφουγιάτι, Τιμπλαλέξης.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.