Πρόκριση στον τελικό ο Πύρασος, νίκησε στα πέναλτι τον Τοξότη

Στα πέναλτι κρίθηκε η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ στον πρώτο μονό ημιτελικό του θεσμού ανάμεσα στον Τοξότη και τον Πύρασο στο Βοηθητικό του ΕΑΚ.

Αυτός που πανηγύρισε στο τέλος μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης ήταν ο Πύρασος με 2-4 στα πέναλτι.

Ένα γκολ στο 36’ του Λάμπου έδωσε το προβάδισμα στον Πύρασο. Την ασίστ χρεώθηκε ο Μπέικος, που έφερε την μπάλα στο πρώτο δοκάρι με καλοεκτελεσμένο φάουλ από τα δεξιά και ο Λάμπος με θαυμάσια κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου ν’ αντιδράσει Μπράνου.

Στο 93’ πάντως ο Μπράνος κράτησε ζωντανό τον Τοξότη με εξαιρετική απόκρουση σε σουτ του Φούκη, ενώ στο 95’ ακυρώθηκε γκολ του Τοξότη για επιθετικό φάουλ του Γερακίνη στον Μιχόπουλο.

O Γιοβάνης μετά από φάση διαρκείας και δυνατό σουτ του Γιοβάνη από θέση δεξιά μέσα στην περιοχή ισοφάρισε σε 1-1 στο 13ο λεπτό των καθυστερήσεων και έστειλε το ματς στην παράταση, με τον διαιτητή Γραββάνη να σφυρίζει τη λήξη στο 105’.

Στο 94’ της παράτασης ο Ράπτης έκανε σωτήρια απόκρουση σε κεφαλιά του Πάσχου, ενώ στο 99’ ο Γαλανόπουλος δεν μπόρεσε μόνος στη μικρή περιοχή στο πίσω δοκάρι μετά από κόρνερ από την αριστερή πλευρά να φτάσει στην μπάλα και να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Στο 112’ ο Φούκης βγήκε στο τετ-α-τετ μετά από εξαιρετική πάσα του Ροτζέριο, αλλά ο Μπράνος έσωσε την ομάδα του άλλη μία φορά, ενώ στο 119’ ακυρώθηκε γκολ του Τόμε για οφσάιντ, με τον παίκτη του Τοξότη να σπρώχνει την μπάλα σε κενή εστία, αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε.

Έτσι το 1-1 δεν άλλαξε και το παιχνίδι πήγε στα πέναλτι.

Η σειρά των πέναλτι:

Πάσχος οριζόντιο δοκάρι και άουτ

Ροτζέριο 0-1

Σκλαπάνης απέκρουσε ο Ράπτης

Μπέικος 0-2

Βαλωτής 1-2

Τσιότρας 1-3

Μαυρίδης 2-3

Γαλανόπουλος 2-4.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.