Προπονητική-αγωνιστική ημερίδα shido boxing διοργάνωσε ο Πήγασος

Δεκαεννιά (19) μετάλλια είναι ο τελικός απολογισμός για τους αθλητές του Α.Σ Βόλου «ΠΗΓΑΣΟΣ» στην προπονητική-αγωνιστική ημερίδα shido boxing που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Πήγασου στις 21/4.

Αναλυτικότερα και όπως αναφέρει δελτίο Τύπου του βολιώτικου συλλόγου «80 αθλητές από όλη την κεντρική και την υπόλοιπη Ελλάδα συμμετείχαν στη διοργάνωση του Α.Σ «ΠΗΓΑΣΟΣ»  που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού αρχηγείου του shidokan.

Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η τεχνική αναβάθμιση των αθλητών, η εξοικείωση τους με τους κανονισμούς του shido boxing και η προετοιμασία τους για τις επικείμενες επίσημες διοργανώσεις.

Οι αθλητές του Πήγασου επέδειξαν μεγάλη μαχητική και αγωνιστική ικανότητα, αποσπώντας το απόλυτο 19 στα 19 μετάλλια, αφήνοντας τους παρευρισκόμενους αθλητές, προπονητές και θεατές ενθουσιασμένους με το θέαμα που απήλαυσαν.

Αναλυτικά οι αθλητές του πήγασου που αγωνίστηκαν:

Σίσκος Κωνσταντίνος
Ξένος Αντώνιος
Νταμκαρέλος Χρυσόστομος
Παπαδόπουλος Ηλίας
Βλαχόπουλος Γεώργιος
Γιάνναρος Ευάγγελος
Σισκος Βασίλειος
Πράττος Αδάμ
Θεοδώρου Μιλτιάδης
Βαγδούτη Ευδοκία
Μαράνογλου Γεώργιος
Ράμπος Γεώργιος
Βαμβακάς Άγγελος
Πολύζος Κωνσταντίνος
Αξαρλής Γεώργιος
Παναγόπουλος Κωνσταντίνος
Μπάϊμπα Δήμητρα
Ντάλλα Μαρία
Παγουνοπούλου Κατερίνα

Όλοι οι αγώνες έγιναν υπό την καθοδήγηση της πρόεδρου διαιτησίας του shidokan shihan, Αϊστρατή Γεωργίας 6 Dan, και του μέλους του σώματος διαιτησίας του shidokan sempai, Σίσκου Νικόλαου 1 Dan, οι οποίοι επεξήγησαν όλους τους νέους κανονισμούς και συνέβαλαν, ώστε οι αγώνες να γίνουν με απόλυτη ασφάλεια.

Όλοι οι αγώνες έγιναν υπό την παρουσία του αρχηγού και εκπροσώπου του Ελληνικού shidokan shihan Κατσούρα Λήο 9 Dan, ο οποίος έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την επίδοση όλων των αθλητών και από το πνεύμα των πολεμικών τεχνών που επέδειξαν.

Το Δ.Σ του Πήγασου θέλει να συγχαρεί την προπονητική ομάδα του συλλόγου που ήταν δίπλα στους αθλητές με επικεφαλής τον shihan Κατσούρα Δημήτριο 5 Dan, τους sempai Φουφίκο Φίλλιπο 2 Dan και τον sempai Μιχάλη Βασίλειο 2 Dan για το coaching στις γωνίες των αθλητών και τον sempai Τσάβαλο Παναγιώτη 1 Dan που ανέλαβε το ζέσταμα και την προετοιμασία των αθλητών.

Το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά τον Αντιδήμαρχο Βόλου Γάτο Σπύρο που τίμησε με την παρουσία του τη διοργάνωση και που πάντα βρίσκεται ενεργά δίπλα στον σύλλογο μας.

Επίσης το Δ.Σ θέλει να ευχαριστήσει:

Τον ταμία του Συλλόγου sempai Τόπα Απόστολο και τον δικηγόρο του συλλόγου Κουτίνα Παναγιώτη που ανέλαβαν την γραμματεία της διοργάνωσης.

Τον γιατρό της διοργάνωσης dr Καραγιάννη Δημήτριο και την επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών (ΕΠ.Ο.Ε.Α), οι οποίοι με την παρουσία τους προσέφεραν ασφάλεια στους αθλητές και τους παρευρισκόμενους.

Τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Απάκη Ξενοφών για όλη τη γραφιστική δουλειά και διαφήμιση της διοργάνωσης.

Και φυσικά όλους τους υπόλοιπους συλλόγους και τους προπονητές τους που συμμετείχαν και συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί μια ακόμα γιορτή των πολεμικών τεχνών:

VOGIANTZIS TEAM-Βόλος  (Βογιαντζής Αντώνιος)

Α.Σ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-Σταυρός Θεσσαλονίκης (Παρισίδης Πάρις)

Α.Σ ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ-Φάρσαλα (Αρσενόπουλος Σωτήρης-Αρσενοπούλου Αγγελίνα)

GEORGOPOULOS TEAM-Τρίκαλα (Γεωργόπουλος Φώτης)

LIOYLIOS CAMP-Τρίκαλα (Λιούλος Δημήτριος)

SVARNAS TEAM-Δομοκός (Σβάρνας Άγγελος)

KARAGIANNIS TEAM-Καρδίτσα (Καραγιάννης Γεώργιος)

STOIK’S GYM-Λάρισα (Στοϊκίδης Χρύσανθος)».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.