Προς επιστροφή ο Αντώνης Μούμογλου στον Ολυμπιακό Βόλου

Ενίσχυση στις θέσεις των ψηλών

Η αναζήτηση παικτών από τον Ολυμπιακό Βόλου συνεχίζεται, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στη Β’ Εθνική κατηγορία, όμως οι δοκιμασμένες λύσεις αποδεικνύονται συχνά-πυκνά οι καλύτερες. Έτσι, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες ν’ ανακοινωθεί η επιστροφή του Αντώνη Μούμογλου στις τάξεις των «ερυθρόλευκων».

Ο έμπειρος ύψους 1,92 μ. power forward είχε αποφασίσει για επαγγελματικούς λόγους να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ήδη από το καλοκαίρι και να ενταχθεί μάλιστα στην ομάδα της Ευκαρπίας (Β’ Εθνική). Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν και έτσι θα καλύψει το κενό που υπάρχει στη θέση «4» στον Ολυμπιακό Βόλου, δίνοντας περισσότερες λύσεις στον προπονητή της ομάδας. Άλλωστε πρόκειται για έναν παίκτη που και ο ίδιος ξέρει την ομάδα αλλά και το τεχνικό επιτελείο γνωρίζει πολύ καλά.

Αλλαγές στα φιλικά

Αλλάζουν πάλι τα δεδομένα για το πρόγραμμα των φιλικών του Ολυμπιακού Βόλου, με την «ερυθρόλευκη» ομάδα μπάσκετ να αντιμετωπίζει τον ΓΣ Αμπελώνα το ερχόμενο Σάββατο στο ΕΑΚ Βόλου, αλλά να μεταφέρεται το φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, το φιλικό με την καρδιτσιώτικη ομάδα μεταφέρεται πιθανότατα για την Τετάρτη 15 του μηνός (αν δεν ματαιωθεί), πιθανότατα και πάλι εκτός έδρας για τον Ολυμπιακό Βόλου. Όσον αφορά την προετοιμασία, ένας μικροτραυματισμός του Καραμήτσου στο πόδι τον κρατά εκτός προπονήσεων για λίγες ημέρες, οπότε αναμένεται ν’ απουσιάσει από το φιλικό με τον ΓΣ Αμπελώνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.