Προσπαθεί να αφήσει πίσω του τη θεομηνία ο Ολυμπιακός Βόλου

Στη δίνη της θεομηνίας των προηγούμενων ημερών βρέθηκε και ο Ολυμπιακός Βόλου, με τις προπονήσεις φυσικά να μην γίνονται, και τη σκέψη όλων να είναι στον χλοοτάπητα του ΕΑΚ Βόλου, στον οποίο πρόσφατα έχουν γίνει εργασίες για να μπορεί η ομάδα να χρησιμοποιήσει το γήπεδο ως έδρα φέτος.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν και αρκετούς παίκτες από την περιοχή της Λάρισας στο δυναμικό τους, οι οποίοι μάλιστα είδαν τις περιουσίες τους να δέχονται ισχυρά πλήγματα, όπως στην περίπτωση του Χρήστου Τζέκα. Παράλληλα, είδαν και σωματεία της ΕΠΣ Θεσσαλίας να μετρούν πληγές, και στο πλαίσιο αυτό ζήτησαν να υποβληθεί αίτημα από την πλευρά της Ένωσης για την οικονομική ενίσχυσή τους, κάτι που ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ είχε ήδη πράξει με επιστολή του στην ΕΠΟ και με τη στήριξη και άλλων ποδοσφαιρικών Ενώσεων, προτού η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος κάνει δημόσια έκκληση.

Για φιλικά βέβαια, ούτε λόγος, καθώς ακυρώθηκαν αυτά με τον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον Δωτιέα Αγιάς, με τις δύο ομάδες να μετρούν κι αυτές πληγές στις περιοχές τους από την έντονη κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών. Στην περίπτωση αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος πάντως, τα μέλη του προπονητικού επιτελείου του Ολυμπιακού Βόλου δεν απέκλειαν να γίνει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα κάποιο φιλικό, με το γήπεδο του Σαρακηνού να είναι πλέον διαθέσιμο.

Aξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και στην περίπτωση αναβολής της 1ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ, ο Ολυμπιακός Βόλου θα κάνει αγωνιστική πρεμιέρα και πάλι εντός έδρας, αφού το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας τον έχει και πάλι γηπεδούχο, με αντίπαλο τον Αίαντα Σούρπης αυτήν τη φορά, ενώ θ’ ακολουθήσει η 3η αγωνιστική, εκτός με αντίπαλο τον Τοξότη Βόλου.

Xρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.