Προσπάθησε για Γάλλο φορ και Καμερουνέζους ο Ολυμπιακός Βόλου

Στη συνέντευξή του στον Βόλος 9.86 ο Γιώργος Μποτσιβάλης έκανε λόγο και για τις προσπάθειες ενίσχυσης ειδικά στην επίθεση και τις επαφές με έμπειρο Γάλλο με καλό βιογραφικό αλλά και δύο Καμερουνέζους, που μπορεί να έρθουν τον Δεκέμβρη.

Αναλυτικά:

«Έχουμε βάθος στο ρόστερ κι αν είμαστε τυχεροί, μπορεί να έχουμε και 30 παίκτες. Δε θέλω να πω κάτι παραπάνω, γιατί κλείνει η μεταγραφική περίοδος.

Τον Αύγουστο αόρατες δυνάμεις, που εμφανίζονται από το πουθενά, προσπαθούσαν να σαμποτάρουν κάθε κίνησή μας για μεταγραφές. Είδαμε όλοι πώς ήρθε η ξενόφερτη ομάδα. Η αλήθεια είναι πως σε δύο περιπτώσεις ο κ. Ζιώγας δε βοήθησε να ενισχυθούμε επιθετικά και επέμενε ότι είμαστε καλά. Και το έλεγε σε όλους, όχι μόνο σε μας. Ήταν και ακόμη ένας λόγος του διαζυγίου.

Είμαι ευχαριστημένος από τον κορμό και οι δυνατότητες που έχουν οι παίκτες είναι μεγάλες. Οι παίκτες έχουν μέλλον. Ποτέ δεν ήμουν κατά της περαιτέρω ενίσχυσης. Οι Ολυμπιακάρες και μη που θέλανε να ενισχυθεί η ομάδα και έλεγαν ότι είναι εδώ, για να βάλουν χρήματα, ήταν μόνο για τις συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο ή να βγουν στη συνέλευση, για να το γράψουν οι εφημερίδες. Δεν ήρθαν σε καμία επαφή με τον κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη να συνεισφέρουν και δε βοήθησαν ούτε με τις προτάσεις τους. Ούτε καν έρχονται να ψηφίσουν στη Γ.Σ. Πού είναι το πάθος τους;

Κάποιοι στηρίζουν αυτόν που είχε διαλύσει την ομάδα, όχι μόνο αυτοί που πάνε στη νέα ομάδα, αλλά αυτοί που δε βάζουν διαφήμιση, για να μην τη δει.

Όταν εμείς βλέπουμε να γίνονται όργια στον αγώνα με τον Αχιλλέα, πού είναι ο Γαλάτης, που έβγαζε τριάντα ριπλέι και έλεγε ότι είναι Ολυμπιακάρα; Κάνουμε ενέργειες για τη διαιτησία, αλλά δεν είναι ανακοινώσιμες. Το να προστατεύσουμε την ομάδα το κάνουμε όσο δε φαντάζεστε. Η ισχύς όμως πάει εν τη ενώσει. Θέλουμε τον κόσμο μας ενωμένο. Αν δεν το δείξουμε αυτό, δε θα μας σεβαστεί κανείς. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε και προδότες και ξενόφερτες ομάδες. Τώρα είναι τα δύσκολα.

Το να τάξω ότι θα πάρουμε παίκτη, δεν είναι φρόνιμο. Έχει έρθει ο Πλουσής σε μας και θα έρθει ένας σέντερ φορ, που δεν είναι ο βασικός, που θέλουμε. Για τον βασικό αναμένουμε, γιατί πρέπει να αποδεσμευτεί από την ομάδα του, για να έρθει. Εγώ δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα τον πάρουμε ντε και καλά. Υπάρχει και η μεταγραφική περίοδος τον Δεκέμβριο. Θέλουμε έτοιμους παίκτες. Να πάρουμε παίκτη και να μην μπορεί να παίξει στα επόμενα έξι ματς; Είχαμε ξεκινήσει διαδικασίες να φέρουμε κάποιους ξένους, έναν Γάλλο, για τον οποίον δεν μπορέσαμε να συγκεντρώσουμε τα σωστά χαρτιά, και δύο από το Καμερούν, που μπορεί να τους πάρουμε τον Δεκέμβριο».

Επίσης ο Γιώργος Μποτσιβάλης έκανε λόγο για ενδεχόμενο πρόσληψης ενός τεχνικού διευθυντή, με το σενάριο που έχει αναπτυχθεί να είναι για τον Ηλία Σολάκη, που έχει διατελέσει στο ίδιο πόστο και στο παρελθόν στους ερυθρόλευκους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.