Προτάθηκε στη Νίκη ο Κατσαντώνης

Ο Κατσαντώνης με τον Κάσσο στο ματς της Νεάπολης Νίκη-Πανσερραϊκός 3-0
Ο Κύπριος φορ έβαλε πέρσι 7 γκολ με τον Πανσερραϊκό σε 31 ματς

Ενας παίκτης, που αναδείχθηκε πέρσι πρωταθλητής με τον Πανσερραϊκό, προτάθηκε πριν λίγες μέρες στη Νίκη, που εξέτασε την περίπτωσή του.

Ο λόγος για τον Κύπριο 23χρονο επιθετικό Ανδρέα Κατσαντώνη, ο οποίος πέρσι με τους Σερραίους είχε 31 ματς και 7 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, το ένα μάλιστα εναντίον της ΑΕΚ στο 1-3 στο γήπεδο της μακεδονικής πόλης.

Ειδικότερα στο πρωτάθλημα είχε 26 εμφανίσεις και τρία τέρματα και στο Κύπελλο 5 και 3 αντίστοιχα, παίζοντας και στα άκρα και στην κορυφή της επίθεσης.

Ο ύψους 1.81 επιθετικός είναι χωρίς ομάδα και πριν κάποιες μέρες μετά από πρόταση που έγινε στη Νίκη, εξετάστηκε η περίπτωσή του από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, που γνωρίζει καλά τον Κατσαντώνη, καθώς τον είχε παίκτη πέρσι στον Πανσερραϊκό.

Ωστόσο, ο προπονητής της Νίκης θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια για κάτι που θα τον πείθει στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά, χωρίς η περίπτωση Κατσαντώνη να έχει τελειώσει.

Να σημειωθεί ότι ο Κατσαντώνης (γεννημένος στις 16/2/2000) έχει παίξει ακόμη σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, έχοντας συνολικά 34 παιχνίδια και 5 γκολ.

Από κει και πέρα, ένας Ρουμάνος φορ που κυνηγούσε η Νίκη και για τον οποίον είχε γίνει μία πολύ μεγάλη προσφορά, κατέληξε σε άλλη ομάδα, με τον παίκτη να είναι ιδιαίτερα διστακτικός να έρθει στη δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.