Πρωταθλητής Θεσσαλίας στις νεάνιδες ο Ολυμπιακός Βόλου (pics)

Nίκησε στον τελικό στο κλειστό της Αγριάς την Ανόρθωση με σκορ 71-29
Μετά τη γυναικεία ομάδα, ήρθε η σειρά της ομάδας νεανίδων του Ολυμπιακού Βόλου, να στεφθεί πρωταθλήτρια Θεσσαλίας, αφού νίκησε στον τελικό που έγινε το Σάββατο (30/3) στο κλειστό της Αγριάς την Ανόρθωση με σκορ 71-29.
Οι «ερυθρόλευκες» πήραν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα κι έφτασαν εύκολα στην τελική επικράτηση. Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χωρίς την Νταϊάκη, που αν και δηλώθηκε στο φύλλο αγώνος, δεν έπαιξε, αφού υπέφερε από ίωση.
Στις νικήτριες απένειμε το κύπελλο ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ Βάιος Φαλάγγας, ο οποίος συνεχάρη τις αθλήτριες του Ολυμπιακού Βόλου για την κατάκτηση του τίτλου και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στα προκριματικά του πανελληνίου πρωταθλήματος. Τα μετάλλια στον πρωταθλητή Ολυμπιακό απένειμε ο Γεν. Γραμματέας της ΕΣΚΑΘ Δημήτρης Καραστάθης και στην φιναλίστ Ανόρθωση, το μέλος του Δ.Σ Ευγενία Φραγγούλη.
Δεκάλεπτα: 22-6, 40-10, 64-22, 71-29
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Παπαθανασίου-Δέρβος-Χριστοδούλου): Ράπτη 13 (1), Μπασδέκη 4, Πολύζου 10, Τσομπανοπούλου 2, Μητραλή 12 (1), Ψιλιώτη 6, Σιουμουρέκη 11 (1), Λογοδότη 4, Καραστάθη 2, Κοτοπούλη 7, Νταϊάκη, Σδρόλια
ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Σουλτάνη, Ταντουρόφσκα): Μίχαλου 5 (1), Νιαώτη 2, Ντάφου, Μάρκου 2, Πίσπα 1, Βιταλιώτη Α. 2, Τρύφωνος 1, Βιταλιώτη Ο., Παπαζαφειροπούλου 12 (2), Κραστάνα, Ντόκα 4, Μαχαίρα
Μετά το τέλος του αγώνα, οι ερυθρόλευκες γιόρτασαν τα 17α γενέθλια του “πύργου” της ομάδας, της Κατερίνας Πολύζου, που επανεμφανίστηκε μετά από τραυματισμό που την κράτησε ένα μήνα εκτός γηπέδου.
Από τη μεριά της η Ανόρθωση σε ανάρτησή της αναφέρει: “Πολλά συγχαρητήρια στις νεάνιδές μας που στην πρώτη τους συμμετοχή στο πρωτάθλημα Θεσσαλίας κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό και να κατακτήσουν την 2η θέση!

Πολλά συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό Βόλου! Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες του”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.