Προτεραιότητα η παραμονή Γκουγκουτούδη στη Νίκη, αλλά…

Αναγνωρίζεται το έργο του και η συμβολή του στη σωτηρία της ομάδας

Ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης είναι προτεραιότητα να παραμείνει στον πάγκο της Νίκης και για τη νέα χρονιά, με τη διοίκηση να αναγνωρίζει το έργο του και τη μεγάλη του συμβολή στη σωτηρία της ομάδας.

Τόσο ο Γιώργος Τάκης, που ανέλαβε τις διοικητικές τύχες μεσούσης της σεζόν με απόλυτη επιτυχία, τη στιγμή που οι κυανόλευκοι κινδύνευαν ακόμη και να αποχωρήσουν λόγω οικονομικών προβλημάτων, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής Παναγιώτης Τσώλης, ο οποίος έχει κάνει πολύ επιτυχημένες επιλογές παικτών, έχουν διαμηνύσει στον 44χρονο προπονητή ότι τον θέλουν και την καινούργια σεζόν.

Αμφότεροι είναι πολύ ικανοποιημένοι από τη δουλειά του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, χωρίς μάλιστα να έχει κάποιον δίπλα του, κάτι που, αν μείνει, είναι απόλυτα σίγουρο ότι θ’ αλλάξει, με το προπονητικό τιμ να ενισχύεται με τουλάχιστον δύο άτομα ακόμη.

Ωστόσο, υπάρχει πολύ ισχυρό ενδεχόμενο για τον Παναγιώτη Γκουγκουτούδη οικογενειακής μετακόμισης στην Αθήνα λόγω της επαγγελματικής ενασχόλησης της συζύγου του και απ’ αυτόν εξαρτάται τι θα κάνει.

Ο ίδιος θέλει να εξετάσει αν μπορεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και αν γίνεται να συνδυάσει τη διαμονή στην Αθήνα και τις προπονητικές του υποχρεώσεις στον Βόλο ταυτόχρονα, καθώς έχει ακούσει το πρότζεκτ του Γιώργου Τάκη για του χρόνου και τον ικανοποιεί απόλυτα.

Τις επόμενες μέρες το θέμα της παραμονής του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη θα τελειώσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και η Νίκη είτε θα έχει κάνει την πρώτη της βασική κίνηση για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου ή θα αρχίσει να ψάχνει για νέο προπονητή.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.