Πρώτες δύο χειμερινές μεταγραφές για τον Ιάσονα Α.Μ.

Χριστοδούλου (αριστερά) και Κουτρουμπέλιας στον Ιάσονα

Τις δύο πρώτες του χειμερινές μεταγραφές ανακοίνωσε ο Ιάσων Αλλης Μεριάς. Πρόκειται για τον Βασίλη Χριστοδούλου και τον Πάρη Κουτρουμπέλια.

Η ανακοίνωση για τον Χριστοδούλου: «Η διοίκηση του Α.Σ. ΙΑΣΩΝ ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΙΑΣ θα ήθελε να ανακοινώσει την απόκτηση του 18χρονου μεσοεπιθετικού Χριστοδούλου Βασίλη.

Μετά από εισήγηση του προπονητή μας, ο παίκτης αποκτήθηκε άμεσα ανοίγοντας τον χορό των μεταγραφών για την περίοδο του Ιανουαρίου».

Η ανακοίνωση για τον Κουτρουμπέλια: «Η διοίκηση του Α.Σ ΙΑΣΩΝ ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΙΑΣ θα ήθελε να ανακοινώσει την απόκτηση του 16χρονου μεσοεπιθετικού ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΙΑ ΠΑΡΗ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ (Κ16), είναι επίσης μέλος στη Μικτή ΕΠΣΘ, όπου είναι συμπαίκτης με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Μπουντούρη Γιάννη, Δίχτα Γιάννη και Σαββίδη Άγγελο.

Έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα Νέων καθώς και στα τουρνουά που διεξήχθησαν μέσα στις γιορτές, κάναμε πράξη την επιθυμία του προπονητή μας να ενταχθεί άμεσα ο παίκτης στο ρόστερ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους της Ακαδημίας ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ για την παραχώρηση του και την εμπιστοσύνη για την περαιτέρω εξέλιξη του παίκτη μέσα από την ομάδα μας».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.