Πρόθεση της διοίκησης της Νίκης να μη φύγει κανείς άλλος παίκτης

Η Νίκη Βόλου έχει θέσει ως αρχή της για τη μεταγραφική πολιτική ενόψει Ιανουαρίου ότι θα έρθουν μόνο παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα είναι καλύτεροι απ’ αυτούς που υπήρχαν ήδη στο ρόστερ, μία άποψη που εκφράστηκε διά στόματος του Σέρβου προπονητή Ράτκο Ντόστανιτς, όμως πλέον με τέσσερις αποχωρήσεις και με μία πέμπτη πιθανή οι κυανόλευκοι θα πρέπει να θέσουν ως προτεραιότητα να καλύψουν επάξια αυτά τα κενά.

Συγκεκριμένα παρελθόν αποτελούν οι Χρήστος Τζιώρας, Κρις Μακενγκό, Βασίλης Λάιος και Θανάσης Κυριαλάνης, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ενώ φαίνεται κοντά στην έξοδο να είναι και ο Δωματάς, ο οποίος μετά τις δύο επιπλέον μέρες άδειας που πήρε, δεν εμφανίστηκε στον Βόλο ούτε στην προπόνηση την τρίτη μέρα, ζητώντας νέα παράταση της άδειάς του και γι’ αυτό θα του επιβληθεί πρόστιμο βάσει εσωτερικού κανονισμού.

Η Νίκη λοιπόν οφείλει να κινηθεί πρώτα απ’ όλα για αντικαταστάτες αυτών των παικτών και ειδικά των Τζιώρα και Μακενγκό, αφού οι άλλοι δύο δεν είχαν χρόνο συμμετοχής, αν και ο Λάιος θα μπορούσε να αποτελέσει μία πολύ χρήσιμη ρεζέρβα. Παράλληλα, αν αποχωρήσει και ο Δωματάς και δεν έχουμε κάποια θετική ανατροπή στην υπόθεσή του, τότε η ομάδα πρέπει να πάρει οπωσδήποτε εκτός από φορ έναν εξτρέμ για την αριστερή πλευρά, όπου αγωνίζεται ο 26χρονος Κρητικός, αλλά εκεί αγωνιζόταν κυρίως και ο Μακενγκό. Πάντως από τη διοίκηση λένε ότι πρόθεσή τους είναι να μη φύγει κανένας άλλος παίκτης και φυσικά ούτε και ο Δωματάς.

Η Νίκη τελείωσε το 2018 ως ισόβαθμη του Ολυμπιακού Βόλου στην κορυφή του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής και πλέον έχει τη δυνατότητα μετά από ένα πολύ δύσκολο διάστημα με συνεχόμενα ματς σε Κύπελλο Ελλάδος και Κύπελλο ΕΠΣΘ να αφοσιωθεί αποκλειστικά στον βασικό της στόχο, που είναι το πρωτάθλημα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η ομάδα μπορεί να αποδυναμωθεί, αφού η μάχη για την πρώτη θέση με τον αιώνιο αντίπαλό της θα είναι πολύ σκληρή και θα χρειαστούν συνεχόμενα τρίποντα.

Αυτή τη στιγμή στη θέση του τερματοφύλακα η Νίκη διαθέτει τον Μάνο Αποστολίδη και πίσω απ’ αυτόν ως δεύτερο τον Κώστα Παπαδόπουλο, ενώ την τριάδα συμπληρώνει ο Παύλος Τασιάς. Καρτσαμπάς, Καντούτσης και Παπαδήμας είναι οι κεντρικοί αμυντικοί, ενώ στα άκρα της άμυνας αγωνίζονται οι Μετούσι και Θ. Παπαδόπουλος. Για το πόστο του αμυντικού μέσου υπάρχουν οι Μέτσε, Τσεμπερίδης και Ρόβας, επιτελικοί είναι οι Ιορδανίδης και Φάμπιο, ενώ στις θέσεις των ακραίων μεσοεπιθετικών υπάρχουν οι Κέρι, Δωματάς (που δείχνει να έχει τάσεις φυγής), Ντινιωτάκης, Βουρδάκης και Ματθαίου, με τους δύο τελευταίους να έχουν μικρή συμμετοχή και ειδικά ο δεύτερος μόνο στο Κύπελλο της ΕΠΣΘ. Τέλος, για την κορυφή της επίθεσης υπολογίζονται οι Βουκομάνοβιτς και Αναστασίου, ενώ στο ρόστερ υπάρχουν οι νεαροί Σιώμος και Κουτσούκης, επιθετικός χαφ και αμυντικός χαφ αντίστοιχα.

Πάντως, η Νίκη με τις αποχωρήσεις που έγιναν ή υπάρχει πιθανότητα να γίνουν, έχει λιγότερες λύσεις, γι’ αυτό χρειάζεται να κινηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά στον μεταγραφικό τομέα, καθώς το ζητούμενο είναι η ενίσχυση.

Ευχές της Δ.Ε. ποδοσφαίρου

Σε ευχετήρια ανακοίνωση της διοίκησης επισημαίνεται: “Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924 στέλνει τις θερμότερες ευχές της στη μεγάλη νικιώτικη οικογένεια για τον ερχομό του νέου έτους. Ας γίνει το 2019 η χρονιά που εκτός από την άνοδο θα μας δώσει το όραμα για να φτάσει η ομάδα μας εκεί που της αξίζει.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.