Πρώτη προπόνηση για Ανόρθωση με 14 παίκτριες

Οι 14 παίκτριες με τον προπονητή Στέφανο Μπαντίδη και τον παράγοντα της ομάδας, Βασίλη Παπαχρήστο

Την πρώτη της προπόνηση έκανε σήμερα στο ΕΑΚ η Ανόρθωση Βόλου (Volos Wbc), ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στην Α2 γυναικών μπάσκετ.

Ο προπονητής Στέφανος Μπαντίδης είδε 14 παίκτριες να δίνουν το παρών, οι τρεις εκ των οποίων από την ομάδα κορασίδων, ενώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Αθήνα δεν προπονήθηκε η Αριστέα Μαγκλάρα, που μέχρι στιγμής είναι η μόνη από τις τέσσερις περσινές έμπειρες παίκτριες εκτός Βόλου που ανακοινώθηκε η ανανέωσή της.

Πιο αναλυτικά στην «πρώτη» της Ανόρθωσης (Volos Wbc) ήταν οι: Ανα Ταντουρόφσκα, Ελένη Ζήτη, Λία Σαρακατσάνη, Κατερίνα Αγαγιώτου, Ραφαέλα Σουλτάνη, Ζωή Λειβαδιώτη, που ήταν και στην περσινή ομάδα, οι νεοαποκτηθείσες Ασημίνα Κουτσουνούρη, Γεωργία Μιχαηλίδου (αμφότερες οι δύο Βολιώτισες έπαιζαν στην Ολύμπια Λάρισας), Ιωάννα Παπαζαφειρόπουλου Μαρίνα Μίχαλου (οι δύο 17χρονες έπαιζαν στην Άμιλλα Τρίπολης) και Κατερίνα Τσιμπίδη (έπαιζε στον Κρόνο Αγ. Δημητρίου) και οι κορασίδες, που ακολουθούν το πρόγραμμα της προετοιμασίας, οι Μίνα Δημοπούλου, Αντζυ Μάρκου, Ακριβή Τρύφωνος.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.